TMO’dan Sivas’a Yakın Takip: Hasatta Yüzde 65 Seviyesine Ulaşıldı

TMO’dan Sivas’a Yakın Takip: Hasatta Yüzde 65 Seviyesine Ulaşıldı
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Sivas’ta hububat alım sürecini yerinde inceleyerek, kentte hasadın yüzde 65 seviyelerine ulaştığını ve 30 bin tonun üzerinde ürün alımı yapıldığını açıkladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, Sivas’ta bir dizi temasta bulunarak TMO Sivas Başmüdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hububat alım süreci ve bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Güldal, değerlendirmelerde bulundu.

gxvb5dawcaarrm.jpg

Sivas’ın coğrafi yapısı dolayısıyla hasat döneminin ülke geneline göre daha geç başladığını belirten Güldal, “Sivas Başmüdürlüğümüzü ziyaret ederek hububat alım süreci ile diğer faaliyetleri yerinde inceledik. Hasat oranı yüzde 65 seviyelerine ulaşmış durumda. İlimiz genelinde 13 farklı alım noktasında toplam 30 bin tonun üzerinde hububat alımı gerçekleştirilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

gxvb5fqwaaapcfp.jpg

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, alım sürecinde görev yapan personele de teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hem üreticiye hem de bölge ekonomisine katkı sağlayan TMO’nun sahadaki etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.