UCİM, Sivaslı Çocuğu Yalnız Bırakmadı

UCİM, Sivaslı Çocuğu Yalnız Bırakmadı
Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM), eniştesi tarafından istismara uğradığı iddia edilen çocuğun Sivas 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davasına katıldı.

Sevda ÇİFTÇİ 

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Sivas Hukuk Koordinatörleri ve avukatları, Sivas 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde eniştesi S.K. tarafından istismara uğradığı konusunda iddianame ile yargılaması başlatılan davada kahraman çocuğun yanında bulundu.

UCİM Sivas Hukuk Koordinatörü Av. Çağatay Kemal Öztürk duruşma sonunda yaptığı açıklamasında tüm tarafların iddia ve savunmalarının sözlü olarak mahkeme huzurunda alındığını, soruşturma aşamasında isimleri geçmediği halde, yargılama sırasında sanık tarafınca gösterilen tanıkların dinlenmesi için duruşmanın 26.03.2024 tarihine ertelendiğini söyledi. Öztürk, duruşma öncesi dernek vekili olarak yaptıkları davaya katılma talebinin mahkemece reddedilmesine rağmen çocuğun tüm hukuki platformlarda maddi ve manevi olarak yanında bulunacaklarını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.