Yama çalışması Sivas trafiğini felç etti
Sivas’ta yoğun kış şartlarının ardından bozulan yollarda belediye ekipleri tarafından yama çalışması başlatıldı. Bu kapsamda kentin en işlek noktalarından biri olan Atatürk Caddesi’nde yürütülen asfalt onarımı nedeniyle cadde geçici olarak trafiğe kapatıldı.
Belediye ekipleri, Atatürk Caddesi üzerinde Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binası önünde asfalt onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında caddenin trafiğe kapatılması, bölgede uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.
Önemli bir arterin trafiğe kapanmasıyla birlikte kent genelinde de trafik yoğunluğu artarken, birçok noktada sıkışıklık yaşandı. Sürücüler alternatif güzergâhlara yönelmekte zorlandı.
Vatandaşlar ise çalışmaların yoğun trafik saatinde yapılmasına tepki gösterdi. Yanlış zamanlamaya dikkat çeken sürücüler, onarım çalışmalarının daha uygun saatlerde gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.




Kaynak:Hayrullah Ağkaş


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.