Gündem

Demirspor Yaz Spor Kursu Açıldı

Demirspor Yaz Spor Kursu Açıldı

Demirspor Yaz Spor Kursu Açıldı
16-07-2016 10:09


İRADE / SPOR SERVİSİ

Sivas Demirspor Kulübü Yaz Spor Kursları başladı.

Kurs bünyesinde futbol branşına katılan genç sporcular ilk çalışmasını, spor malzemesi dağıtımının ardından Sivas Fuar alanı 1 ve 2 nolu sahada yaptı.

Kurs Antrenörleri Mehmet Yadigâr İnat, Samet Yıldırım ve Muhammed Büyükçamardı nezaretinde ilk antrenmanlarına çıkan sporcular çalışma öncesi basın mensuplarına poz verdiler.

Günün ilk antrenmanı yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

KOÇARSLAN: ‘KULÜBÜMÜZÜN

VİZYONU, MİSYONU NETTİR’

Tüdemsaş Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, yaptığı açıklamasında Sivas Demirspor Kulübü’nün 75 yıllık mazisinin başarılarla ve güzel anılarla dolu olduğunu ifade ederek; ‘Kulübümüzün kuruluş gayesi ve ortaya koyduğu vizyonu, misyonu nettir. Çok fazla spor yapma şansı bulamayan çocuklarımızı mahalle ve sokak aralarında keşfederek, beden ve zihinsel gelişimlerine vereceğimiz sportif ve ahlaki eğitimle destek olmak topluma kazandırmaktır.  Bugün Futbol branşındaki sporcularımızın birinci hedefi; Türk futboluna hizmet etmiş olan ve halen devam eden Sabri’ler, Yusuf’lar ve Muhammed’ler olmak. Güreş kulübümüz bünyesindeki sporcularımızın hedefi ise; Sivas Demirspor Kulübü salonlarında ana eğitimini almış, Dünya ve Avrupa şampiyonu Taha Akgül olmaktır’ dedi.

‘KURSLAR ÇOCUKLARIN

GELİŞMESİNE DESTEK OLACAK’

Başkan Koçarslan, birçok sportif branşta yaz okulu açtıklarını ifade ederek; ‘Sivas Demirspor Kulübü bünyesinde açmış olduğumuz yaz kursunda Futbol, Basketbol, Güreş, Hentbol, Teakwondo branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Ailelerin, çocuklarını bu kurslara yönlendirerek onlarının fiziki ve ahlaki gelişmelerine destek olacaklarını umut ediyoruz’ şeklinde konuştu.

YAZ OKULU 20 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Geçtiğimiz gün başlayan Sivas Demirspor Kulübü Yaz Spor Okulu 20 Ağustos’ta sona ereceği öğrenilirken, düzenlenen kurslara 2003-2008 doğumlu sporcu adayları katılabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER