Gündem

Sürücüler Dikkat! Sivas'ta Bunlara Sahip Olmayana Taşıma İzni Yok!

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından korsan taşıma yapan nakliyecilere yönelik olarak çalışma yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında  Sivas’ta vergi kaydı ve sicil kaydı olmayan nakliyecilerin taşıma yapmasına fırsat verilmeyecek.

Sürücüler Dikkat! Sivas'ta Bunlara Sahip Olmayana Taşıma İzni Yok!
26-05-2024 10:44
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman, yönetim kurulu üyeleri ve nakliyeci esnafların katılımı ile korsan taşımayla mücadele için adım atıldı.

AMACIMIZ ESNAFIMIZA DESTEK OLMAK

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman, esnafların zor durumda olduğunu ve kaydı olmayan nakliyecilere fırsat verilmeyeceğini belirterek, “Taşıma sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımızın sorunlarını asgariye indirmek, korsanla mücadele etmek amacıyla yeni bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Vergi kaydı, sicil ve oda kaydı olan nakliyeci esnaflarımız için odamızın ambleminin yer aldığı çıkartmaları şoförlerimize teslim ettik. Bu çıkartmalar araçlarımızın kapılarına yapıştırılacak. Korsan olarak nakliyecilik yapanları bu şekilde tespit edip gerekli girişimlerde bulunacağız. Amacımız esnafımıza destek olmak ve korsanla mücadele etmektir. Her zaman esnafımızın yanında yer alan, sorunlarımızı gündeme getiren Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Hakan Demirgil’e teşekkür ediyorum” dedi.

Vergisini ödeyen, sicili ve oda kaydı yer alan nakliyeci esnafının her zaman yanında yer alacağını ve sorunlarının çözümü için gayret göstereceğini dile getiren Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise  “Esnaflarımızın maliyetleri her geçen gün artmaktadır. Nakliyeci esnafımız da akaryakıt giderleri ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanırken, korsan olarak aynı işi yapan vatandaşlarla da mücadele etmektedir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak vergi, sicil ve oda kaydı olmayan nakliyecilere asla müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda başta Defterdarlık olmak üzere ilgili yerlerde görüşmeler yaparak korsan nakliyat yapanlara gerekli işlemin yapılmasını sağlayacağız. Amacımız esnafımızın mağduriyetini gidermektir. Üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen, gayret gösteren Oda Başkanımız Şaban Yalman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmalardan sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından hazırlanan çıkartmalar araçlarına yapıştırılmak üzere nakliyeci esnaflara dağıtıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER