Gündem

Demir Korkulukların Onarılması Bekleniyor

Demir Korkulukların Onarılması Bekleniyor

Demir Korkulukların Onarılması Bekleniyor
22-09-2015 22:05


ERSAN ARSLAN

Pulur Mahallesi Muhtarı Ogün Bekçioğlu, geçen hafta yaşanan trafik kazasında zarar gören türbe çevresindeki demir korkulukların yenilenmesini talep etti. Caddede hız yapan sürücülere ise tepki gösteren Bekçioğlu, ‘Bu türbenin çevresindeki yolda gençler adeta ralli yapıyor. Geçenlerde buraya bir araç düştü. Araçtaki çocuğu biz çıkardık otomobilden. Biz, sürücülerin buradan geçerken hızlarını düşürmelerini istiyoruz.’ Dedi.

Türbe çevresindeki demir korkuluklar eskimiş durumda olduğunu belirten Bekçioğlu, olası bir kaza anında araçların yoldan yaklaşık 3 metre aşağıda bunan türbe bahçesine düşmemesi için çevre demirlerinin daha sağlam yapılması gerektiğini söyledi. Bekçioğlu;  ‘Bu demir korkulukların biraz daha kalın ve sağlam yapılması gerekiyor. Ben Bayramdan sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzle görüşeceğim.  İnşallah en kısa sürede burada gereken çalışma yapılır’ dedi.

KAZA UCUZ ATLATILMIŞTI

Geçen hafta yaşanan trafik kazasında Arapşeyh Caddesi üzerinden Ulu Cami istikametine türbe çevresinden dönüş yapan otomobil kontrolden çıkarak, önce türbe çevresindeki demir korkulukları yıkmış, ardından yoldan yaklaşık 3 metre aşağıda bulunan türbe bahçesine uçmuştu. Türbe ile çevre duvarı arasına sıkışan otomobilin sürücüsü çevredeki vatandaşlar, sağlık ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER