Gündem

Karakoç, Şahin´i Ziyaret Etti

Karakoç, Şahin´i Ziyaret Etti

Karakoç, Şahin´i Ziyaret Etti
17-12-2013 19:00


OĞUZHAN SARZEP

Şahin’e görevinde başarılar dileyen Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, Sivas’ın eğitim sorunlarını çözmek ve çalışanların emeklerinin karşılıklarını almak amacıyla yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Bu manada çözüm mercii olarak siyaset kurumundan bir takım beklentilerinin bulunduğunu belirten Karakoç, ‘Özellikle eğitimcilerimizin, çalışanlarımızın sorunlarına yüz çevirmeyen, onlarının derdini dert edinen bir siyaset anlayışı içerisinde hareket edilmesinin doğru bir yaklaşım olacağını bu yaklaşıma uygun olarak ta başarılı çalışmalara imza atılacağına eminiz’ dedi.

ŞAHİN, ‘ELİMİZDEN GELENİN

EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin ise, Sivas’ta eğitim alanında ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Şahin, 'Bir siyasi olarak ilimizin eğitimde yaşadığı sıkıntıların farkındayım lakin bu sıkıntıları aşmak için sizlerin fikirlerini çok önemsiyor, değerli buluyorum. Eğitim anlamında ilimizde ne yapılması gerekiyorsa bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Fedakâr eğitimcilerimizi ve siz değerli sendika yöneticilerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER