Gündem

Sivas´a Yakıştı

Sivas´a Yakıştı

Sivas´a Yakıştı
28-11-2013 17:35


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz cumartesi günü açılışı yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali için İl Genel Meclisi Üyesi ve Şehirlerarası Otobüs Terminali Dernek Başkanı Sedat Özata ve terminal esnafları Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret ederek şehre yakışır bir terminal binası yapıldığı için teşekkür etti.

SİVAS’A YAKIŞIR BİR TERMİNAL OLDU

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Üyesi ve Şehirlerarası Otobüs Terminali Dernek Başkanı Sedat Özata yeni terminalin Sivas’a çok yakıştığını söyledi. Özata ‘Yapmış olduğunuz terminalden dolayı sizlere teşekkür etmeye geldik. Sivas’a yakışır güzel bir terminal oldu. Terminalin bir süre içerisinde bitirilmesinden de çok memnunuz. Dolayısıyla terminal yapımında da bizlerin fikirlerini aldınız. Fikirlerimizi paylaştık sizinle. Sivas’a yakışan bir terminal olmasından dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda da bizleri mağdur etmediniz. Bundan dolayı da teşekkür ediyorum size’ dedi.

ESNAFI MAĞDUR ETMEDİK

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile terminal esnafını mağdur etmeden gerekeni yaptıklarını söyledi. Başkan Ürgüp ‘ Tabii ki bizim görevimiz eksik kalan bir iş varsa onu tamamlamak. Yapılmayan bir iş varsa onu yapmak. Şehrin esnafını, konunun muhatabını mağdur etmeden bir çözüm üretmekti ve bunun gereğini yaptık. Aslında sizlerinde mağlum olduğu üzere bu terminalleri bazı vilayetler, bazı belediyeler yap, işlet, devret formülünde yaptılar. Biz bunu da doğru bulmadığımızı söyledik. Yani yapımıza uygun olmayan bir yapı ortaya çıktığında yıllardır bu işe emek veren çok değerli esnaflarımızın da mağduriyetleri söz konusu olabilecekti. Bir de böylesi daha iyidir. Neticede biz buradan yapılan işletmeler neticesinde bu yapmış olduğumuz yatırımı zannediyorum 8, 10 yıl gibi bir zaman içerisinde tekrar belediye olarak tahsil edecek durumdayız. Ondan sonraki süreç zaten direk belediyenin menfaatine olan bir durumdur. Burada önemli olan insanların mağdur olmadan bu sistemin yürütülmesidir. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Yeni yerleriniz hayırlı olsun diyorum. Bu manada düzenlemelerimiz, eksik kalan noktalarımız var. Bunların farkındayız. Bunları tamamlayacağız. Sizlerle de her zaman görüş alış verişi içerisinde olmaya özel itina gösterdik. Bundan sonrada göstereceğiz. Bu yolda bende sizin dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER