Gündem

A2 Derbisinde Gülen Taraf Belediye Oldu

A2 Derbisinde Gülen Taraf Belediye Oldu

A2 Derbisinde Gülen Taraf Belediye Oldu
19-11-2013 16:49


İRFAN ÖZŞEKER

4 Eylül dış sahasında oynanan karşılaşmayı Sivas Bölgesi hakemlerinden Hakan Köse yönetirken, Köse’nin yardımcılıklarını ise Tolga Dede ve Ömer Lütfü Aydın 4. hakem ise Burak Yuvacı yaptı.

A2 liginde bu maç öncesi lider olan Sivasspor, karşılaşma boyunca tutuk bir oyun sergilerken karşılaşmada üstün olan taraf Dört Eylül Belediyespor A2 takımı oldu. İlk yarıda etkili taraf olan Dört Eylül Belediyespor takımı 12. dakikada Yakup Yiğit ve 23. dakikada Mustafa Akkuş’un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca karşılaşma Dört Eylül Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf yine Dört Eylül Belediyespor oldu. Girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Sivasspor gol atmakta zorlanınca karşılaşmanın son dakikalarında penaltıdan Ahmed Karaca’nın golüne de engel olamayınca karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Bu karşılaşma sonrasında liderlikten olan Sivasspor A2 Takımı oynadığı 9 karşılaşmada topladığı 17 puanla averajla ikinci sırada yer aldı. Sivasspor A2 liginde bu hafta deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak. A2 Liginde liderliğe ise Sivasspor A2 Takımı ile aynı puanda olan 1 fazla averajla Gençlerbirliği A2 Takımı yükseldi.

Dört Eylül Belediyespor A2 Takımı ise oynadığı 9 karşılaşmada topladığı 16 puanla üçüncü sırada yer aldı. Dört Eylül Belediyespor bu hafta kendi evinde Şekerspor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER