Gündem

Zara transfere doymuyor

Zara transfere doymuyor

Zara transfere doymuyor
22-07-2013 15:11


İRFAN ÖZŞEKER

Yeni sezon öncesi hedefini 3.lig olarak açıklayan TFF Bal Ligi temsilcimiz Zara Belediyespor 3.lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor’un genç futbolcusu Emre Uyanık’ı transfer etti.

İki sezon üst üste 3.lig kapısından son maçta dönen ve yeni sezonda bu işi artık şansa bırakmak istemeyen TFF Bal Ligi temsilcimiz Zara Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu; ‘Emre Uyanık ile her konuda anlaştık. Bize güç katacağına inanıyoruz. Kendisi de hedefi olan bir kulübe gelmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Bu transfede bize her türlü kolaylığı sağlayan 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat’a çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz bu sezon 3.lige yükselmek. Ana iskeletini koruduğumuz ve iç transferde anlaştığımız futbolcuların yanına çok kaliteli futbolcu takviyeleri yaptık.’ dedi.

EMRE UYANIK KİMDİR?

1991 Sivas doğumlu olan Emre Uyanık futbola 2003 yılında İl Özel idarespor kulübünde başladı. 2011 yılına kadar bu takımda futbol oynadı. 2011 yılında 3.lige yükselen 4 Eylül Belediyespor Kulübüne transfer olarak profesyonelliğe adım attı. Emre Uyanık, 8 kez 3.lig, 6 kez A2 ligi ve 17 kez Bal Ligi müsabakalarında forma giydi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER