Gündem

Atlı Polislerden Şehir Turu

Atlı Polislerden Şehir Turu

Atlı Polislerden Şehir Turu
24-10-2013 17:17


KEMAL ÇAĞLAYAN

Atlı polislerden şehir turu.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler,şehir turu attı.

Toplumsal olaylarda araçların giremediği arazi, mesire,konser ve eğlence alanlarında çevre güvenliği,tören ve merasim geçişleri ile yabancı devlet büyüklerini karşılama,sportif faaliyetlerde  daha etkin ve verimli bir şekilde  görev yapabilmek ve halkla ilişkiler sırasında  sempati oluşturmak amacıyla Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde  İçişleri Bakanlığının  olurları ile kurulan Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekipler, atları ile şehir turu attı.

İl sakinlerinin meraklı bakışları arasında  Kümbet mevkiinden Emniyet Müdürlüğüne kadar atlarıyla gelen polis memurları zaman zaman alkışlandı.

Aralarında Fırtına,Rüzgar,Poyraz,Kasırga,Akın,Efsane gibi Hollanda ve Almanya Kraliyet atlarının buluştuğu atlı polis grup amirliğinde  hizmet verecek olan  ve 3 aylık Genel müdürlük eğitiminin ardından  Sivas’ta göreve başlayan Atlı Polis Grup Amirliğine bağlı ekiplerin  şehir merkezinde önümüzdeki günlerden itibaren görevlendirileceği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER