Gündem

Kızılay´a Teşekkür Plaketi

Kızılay´a Teşekkür Plaketi

Kızılay´a Teşekkür Plaketi
18-09-2013 09:39


RUHİ DEMİR

Anadolu Basın Birliği (ABB) Sivas Şube Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Kemal Çağlayan İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’ı makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi olan Çağlayan, Emniyet Müdürü Kızılay’a Federasyon Başkanı Hüseyin Yıldırım adına, atletizme verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Atletizim alanındaki çalışmalar ve Sivas basınındaki gelişmeler hakkında Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’a bilgi veren Çağlayan, Sivas’ın, her alanda olduğu gibi basın camiasında da önemli gelişmeler yaşandığını söyledi. Yerel gazetelerin birleşme sürecinden sonraki süreçte daha nitelikli hale geldiğini belirten Çağlayan, Sivas basınının her zaman tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile hareket ettiğinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ise, Sivas’taki gazetelerin hem görsel hem de içerik olarak nitelikli ve okuyucuya hitap eden bir yapıda olduğunu söyledi. Gazetemizi yakından takip ettiğini belirten Kızılay, ‘Sizin nezdiniz de tüm çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER