Gündem

Doğa tutkunlar Turnalı Kanyonu´nda

Doğa tutkunlar Turnalı Kanyonu´nda

Doğa tutkunlar Turnalı Kanyonu´nda
02-07-2013 15:34


OĞUZHAN SARZEP

Geçtiğimiz günlerde Beydağı, Gürlevik, Kızıldağ, Yıldız ve Köse Dağ’da zirve yapmanın heyecanını yaşayan dağcılar bu kez Turnalı Kanyonu’nda trekking turu düzenleyecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Dağcılık Federasyonu Sivas İl Temsilciliği’nin organizesinde gerçekleştirilecek etkinlikte, sporcular ve doğa tutkunları Turnalı Kanyonu’nun eşsiz güzelliği ile bütünleşecek.

Sivas’ın Kangal ilçesi Turnalı köyünde gerçekleştirilecek 7 km’lik kanyon turu ile ilgili açıklamada bulunan Dağcılık Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Mehmet Baysal, Pazar sabah saatlerinde gerçekleştirecekleri trekking turuna Sivas Doğa Sporları Kulübü (SİVDAK), Özdemirspor ve YİBO Spor Kulübü'nden toplam 40’a yakın sporcu katılacağını söyledi.

7 km uzunluğunda eşsiz güzelliği ile göz kamaştıran Turnalı Kanyonu’nda keyifli dakikalar geçireceklerini ifade eden Baysal, katılımcıları güneşten koruyacak kıyafetler getirmeleri konusunda ise uyarılarda bulundu.

Faaliyete gelecek olanların Pazar günü sabah 07:00’da kent meydanında olmalarını isteyen Baysal, 'Bir gün sürecek etkinliğimize dileyen vatandaşlarımız bizimle irtibat kurarak katılabilir' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER