Gündem

Ağaç kesmeye tepki

Ağaç kesmeye tepki

Ağaç kesmeye tepki
20-06-2013 18:17


RUHİ DEMİR

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü çevresinde ve Kümbet Mahallesi Barbaros Bulvarı çevresinde  bir süreden beri yapılan yol genişletme çalışmaları sırasında ekiplerin  otobüs durakları yanında ve kaldırım üzerlerinde bulunan ağaçları başka yerlere taşımak yerine kesmesi çevre sakinlerini kızdırdı.

BU NASIL AĞAÇ SEVGİSİ BÖYLE

Özellikle dün sabah erken saatlerde Kümbet Mahallesi, Barbaros Bulvarı  mevkiinde bulunan ağaçlar ekipler tarafından kesildi. Ellerinde kesme aletleri ile birlikte vatandaşın tepkisine aldırış etmeyen ekipler ‘Bizlere verilen görevleri yerine getiriyoruz.Biz emir kuluyuz ‘derken mahalle sakinleri ise ağaçların kesilmesine emir veren yetkilileri tepki gösterdiler.

Sivas Belediyesinin ağaçları kesmek yerine başka yerlere nakil etmesinin daha doğru olacağını dile getiren mahalle sakinleri ‘Bu nasıl ağaç sevgisi böyle.Ağaçları korumak ve daha da güzel bir görüntüye kavuşturmak yerine kesmenin anlamı ne?.Belediye Başkanı biran önce ağaçları kesenleri uyarmalı ve bu ağaçların kesilmesi yerine başka yerlere nakil etmeleri sağlanmalı’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER