Sağlık

Hastanemize Yeni Cihazlar Kazandırıyoruz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde  Cildiye ve Göz Hastalıkları polikliniklerinde Kozmetik Ünitesi ve göz hastalıkları tedavi cihazları hizmete girdi. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemize sürekli yeni cihazlar kazandırıyoruz" dedi.

03-06-2023 10:55
SİVAS

Seyit Ömer YILDIZ 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Cildiye ve Göz Hastalıkları polikliniklerinde Kozmetik Ünitesi ve göz hastalıkları tedavi cihazları kullanıma alındı.

Cihazları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, hastane başhekim yardımcıları ve yönetimi, Cildiye Polikliğinde    Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Melih Akyol ve Göz Polikliğinde Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haydar Erdoğan’dan bilgi aldı.

Açılışın gerçekleştirildiği Cildiye Polikliniğinde konuşan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, “Piyasada merdiven altı birçok uygulama yapan yer var ama buradaki uygulamaları biz uzman doktorlarımız aracılığıyla yapacağız. Üniversitemize sürekli yeni cihazlar kazandırıyoruz. Bu yeni cihazlarla birlikte hastalarımıza daha iyi bir hizmet veriyoruz.” dedi.

Daha sonra Göz Polikliğinde konuşan Yıldız, “Hastalardan bize ulaşıp sıra bulmakta zorlandıklarını beyan edenler oluyordu. Hasta ve doktorlarımızı rahatlatmak adına bir muayene ünitesi oluşturulmasını istemiştik. Bu sayede son teknoloji cihazlarımızla daha fazla hastaya bakılabilecek. Hastanemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Her iki poliklinikte de kurdele kesilmesinin ardından cihazlar incelendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER