Gündem

Ortak Hedefimiz Sivas

Ortak Hedefimiz Sivas

Ortak Hedefimiz Sivas
08-04-2014 17:40


Belediye Başkanı Sami Aydın ?Ortak hedefimiz Sivas. Sizin Sivas´a gelmeniz büyük bir şans. Bunları sizden duymak Sivas adına büyük bir şans. Biz sizi zaten biliyoruz. İnanıyorum ki bu güzellik Sivas`ımıza hizmet olarak, gelişime olarak yansıyacaktır

KEMAL ÇAĞLAYAN

Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Alim Barut´u ziyaret etti. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarete Başkan Aydın`ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ve parti yetkilileri de katıldı.

"ORTAK HEDEFİMİZ; SİVAS"

Ziyarette görüşlerini dile getiren Vali Alim Barut, Sivas´ın kalkınması, gelişmesi için her kesin destek olması gerektiğini belirterek ?Sivas`ımız için inşallah hayırlara vesile olur, temennimiz o yönde. Önce vali olarak üzerime düşeni, daha sonra Alim Barut olarak üzerime düşeni yaparım. Yardımcınız, danışmanınız artık ne derseniz, bize ne göreve düşüyorsa yaparız. Devletimiz bizi buraya hizmet etmeye gönderdi. Belediye vasıtasıyla yapacağımız hizmetlerden bize de düşeni yerine getiririz inşallah" dedi.

SİVAS ADINA ŞANSLIYIZ

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Vali Alim Barut´un Sivas´a atanmasının çok büyük bir şans olduğunu belirterek  "Bunları sizden duymak Sivas adına büyük bir şans. Biz sizi zaten biliyoruz. İnanıyorum ki bu güzellik Sivas`ımıza hizmet olarak, gelişime olarak yansıyacaktır. Sağ olsun bakanımız çok heyecanlı çok arzulu. Ben sizde de aynı şeyi görüyorum. Gerçekten Sivas`ta çok özel bir dönem, bu Sivas`ın lehine bir süreç olarak görünüyor. İnşallah Sivas sizlerin de katkısıyla bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Biz de elimizden gelenleri şehir için yapma kararlılığındayız. Bize düşen her ne olursa da inşallah birlikte onu yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. Ziyarette birlik ve beraberlik söylemleri ön plana çıkarken, ortak hedefin Sivas olduğu vurgusu yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER