Asayiş

İşçiler toprak altında kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle kayan toprağın altında kalan 2 işçi, AKUT gönülleri tarafından kurtarıldı.

İşçiler toprak altında kaldı
20-04-2024 16:00
SİVAS

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen yoğun yağışlar, inşaat alanlarında tehlike oluşturdu. Konacık Mahallesi Gazderesi Caddesi'nde bir inşaat alanında çalışan iki işçi, yağmurun etkisiyle kayganlaşan toprak yığınının altında kalarak mahsur kaldı. Durumu fark eden diğer işçiler, hemen AKUT (Arama Kurtarma Derneği) Bodrum ekiplerine haber verdi.

aw186619-02.jpg

Olay yerine gelen AKUT gönüllüleri, hızla harekete geçerek işçileri toprak altından çıkardı. Ardından, sağlık ekiplerine teslim edilmek üzere işçileri hazırlayarak hızla müdahale etti. İlk müdahalenin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen işçiler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

aw186619-03.jpg

Olay sonrası yapılan açıklamada, işçilerin sağlık durumlarının stabil olduğu ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı. Bu tür durumlarda hızlı ve etkin müdahale yapabilen AKUT ekipleri, Bodrum'da da yaşanan bu acil durumda önemli bir rol üstlendi. /İHA/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER