Gündem

Carlos İzdihamı

Carlos İzdihamı

Carlos İzdihamı
26-10-2013 10:25


OĞUZHAN SARZEP

Sivas’ta hizmet veren Murat Spor Mağazalarının sahibi olduğu ‘Voit Fitness Shop’ mağazasının açılışına katılan Dünyaca ünlü futbol adamı Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos açılışta izdihama neden oldu.

Karşılarında Roberto Carlos’u gören vatandaşlar Carlos’la fotoğraf çektirmek ve top imzalatmak için birbirleri ile yarıştılar.

‘SİVASLILARI MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ’

İşletme sahibi Murat Gedikli, her türlü kondisyon cihazlarının satıldığı mağazanın açılışı yaptıklarını belirtti.

Gedikli şunları kaydetti; ‘Biz Sivas’ta yıllardır ticaretle uğraşıyoruz. Bu sektörde böyle bir boşluk olduğu için böyle bir iş yeri açma kararı aldık. İnşallah ileriki zamanlarda işimizi daha genişletip, daha güzel şeylere imza atmaya çalışacağız. Açılışını yaptığımız ‘Voit Fitness Shop’ ta kondisyon cihazları satış mağazası, hem ev tipi hem profesyonel kondisyon cihazları satacağız. Tüm Sivaslıları bekleriz mağazamıza. Bütün spor aletleri bulunuyor. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde spor aletleri bulundurmaya çalışacağız. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a da teşekkür ediyoruz açılışımıza geldiği için’ dedi.

‘CARLOS’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

İnterspor İç Anadolu Bölge Müdürü Engin Obalar, Sivas’ta büyümek istediklerini belirterek şunları söyledi; ‘Burada, Sivas’ta değerli iş ortağımız Murat Sporla ‘Voit Fitness Shop’ açılışımız var. Biz burada, Sivas gibi çok güzel ve güzide bir kentte büyümek istiyoruz. Onun için Sayın Murat Gedik’liyle yatırıma girdik. Sivasspor’un değerli Teknik Direktörü ve Türkiye’nin de Fenerbahçe’den tanıdığı Roberto Carlos’un açış yapması bize onur ve gurur veriyor’ dedi.

Açılışa Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten, Sivaslı iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER