Gündem

Seçim Kaybı Başkanlıktan Etti

Seçim Kaybı Başkanlıktan Etti

Seçim Kaybı Başkanlıktan Etti
22-05-2014 17:14


HABER MERKEZİ

Belediye Başkanlığı seçimlerinin kaybı, ilçe başkanlarını görevlerinden etti.

AK Parti Genel Merkezinin değerlendirmesi ve Sivas’ın Koordinatör Milletvekili Orhan Kayasaray’ın raporu doğrultusunda belediye başkanlığı seçimlerinde başarılı olamayan İmranlı, Gürün, Hafik, Gemerek, Koyulhisar ve Yıldızeli ilçe başkanları görevlerinden alındı.

Başarısız görülen ilçe başkanları görevlerinden alınırken, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ve yönetim kurulu üyelerinin ise istifası istendi.

BAŞARISIZLIK AFFETTİRMEDİ

Yerel seçimlerin ardından Türkiye genelinde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan çalışma ile koordinatör milletvekilleri iller düzeyinde araştırma yaptı. Yapılan araştırmaların ardından Sivas’ın seçim koordinatör milletvekili olan Hatay Milletvekili Orhan Kayasaray’ın verdiği rapor doğrultusunda İmranlı, Gürün, Hafik, Gemerek, Koyulhisar ve Yıldızeli ilçe başkanları görevlerinden alındı.

ATAMA VE YÖNETİM İSTİFASI

Görevden alınan ilçe başkanlarının yerine en yakın zamanda yeni atamalar yapılacağı öğrenilirken, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz’ın ve yönetiminin istifası ise şaşkınlık yarattı. İstifaya yapılan değerlendirmenin ardından verilen raporun etkili olduğu belirlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER