Gündem

Sivas İçin El Ele Verdiler

Sivas İçin El Ele Verdiler

Sivas İçin El Ele Verdiler
05-12-2013 17:43


Aydın, AK Parti İl Başkanı Şahin ve aday adayları el ele vererek objektiflere poz verdi.

KEMAL ÇAĞLAYAN

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin ve Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, belediye başkan aday adayları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Paşabey Otel’de gerçekleştirilen programa, aday adayları Av. Burhanettin Kuru, Necaattin Çelik, Zeki Kılıç, Adem Işık, Halil İbrahim Karademir, Ahmet Yuvacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’da katıldı. Bir diğer başkan aday adayı Ali Kuruçay’ın ise şehir dışı programı dolayısıyla kahvaltıya katılamadığı belirtildi.

‘BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Kahvaltı öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, ‘Bu birlikteliğimiz seçim sonuna kadar değil, ömrümüzün sonuna kadar devam edecek’ dedi.

Aday adaylarının bu kahvaltıya iştirak ederek partinin Belediye Başkan Adayı olan Sami Aydın’a destek verdiklerini ortaya koyduğunu belirten Şahin,  ‘2014 yerel seçimleri için aday adayı olan 8 arkadaşımızla kahvaltıda buluşmayı arzu ettik. Bir aday adayımız mazeretli şehir dışında, diğer aday adaylarımız ve adayımız Sami Aydın buradalar. Bu birlikteliğimiz inşallah seçim sonuna kadar değil, hepimizin ömrünün sonuna kadar devam edecek. Çünkü; biz AK Partili insanlarız, her hal ve şartta birlikteyiz. Başbakanımız ile kader birlikteliğimiz var. Dolayısı ile önümüzdeki süreçte hem seçimde hem daha sonrasında birlikteliğimiz devam edecek. Şuan için seçim sathında olmamız hasebiyle tüm aday adaylarımızda belediye başkan adayımıza desteklerini, birlikteliklerini bu kahvaltıya katılarak ortaya koymuşlardır. Hepsine ayrı ayrı şükranlarını sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

 ‘NASİPTE NE VARSA O OLUYOR’

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, bu sürecin bir yarış süreci olduğunu belirterek, bu yarışta nasibi olanın temsilen ortaya çıktığını söyledi.  Nasipte yoksa en favori olunan durumda bile bir şeylerin vesile olduğunu ve netice alınamadığını belirten Aydın, bu konuda bir de örnek verdi.

Tüm aday adaylarına, gösterdikleri birlik ve beraberlik örneğinden dolayı teşekkür eden Aydın, şu şekilde konuştu:

'Birlik ve beraberliğimiz adına çok güzel bir tablo ortaya koydunuz. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. 8 arkadaşımız ki 3 tanemiz eski il başkanı olarak bu sürece adım attık. Yine bir başka il başkanımız da il başkanı sıfatı ile başladı. Yani her arkadaşımızın bu partide, bu siyasi anlayış ve yelpazede çok büyük emekleri, katkıları var. Bu yola soyunmak gerçekten büyük bir cesaret, büyük bir özveri gerektiriyor. Bunu hepimiz yaşayarak gördük. Ben özellikle şunu ifade etmek istiyorum her biriniz için, bu sürecin muhakkak bir yarış olduğu gerçek. Ancak, partiyi yıpratmadan, kişileri rencide etmeden geçmesi esas olan, takdire şayan bir durum. Bundan dolayı ben hepinizi tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu tür yarışlarda nasibi olan bir şekilde temsilen ortaya çıkıyor, aday oluyor, milletvekili oluyor. Eğer nasibiniz yoksa bir şey bahane oluyor ve çok favori olduğunuz bir meselede bile netice alamıyorsunuz. Nitekim bunun bir örneğini biz geçtiğimiz hafta, adaylığımızın ilan edildiği süreçte yaşadık. Bir ilimizden bir arkadaşımız, aday olmak üzere davet edilmesine rağmen, orada açıklanan isim bir başkası oldu. Bunu hiçbir şeyle kimse izah edemez. Bu bakımdan inşallah hepimiz için ortaya çıkan netice hem şahıslarımız için, hem partimiz için, hem şehrimiz için hayırlı olan neticedir. Bu yolda dua ve desteklerini üzerimizden, şahsımızın, partimizin şehrimizin üzerinden esirgemeyeceğinize olan inancımız tam. İnşallah her şey sizlerin gönlünce olur. Bundan sonraki gerek siyasi süreçte, gerek iş hayatınızda ailenizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum.’

Konuşmaların ardından, Aydın, Şahin, aday adayları ve partililer sohbet ederek birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından, AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, İl Başkanı Av. Ziya Şahin ve aday adayları ve el ele tutuşarak objektiflere poz verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER