Gündem

Ekinci´den Veda

Ekinci´den Veda

Ekinci´den Veda
02-10-2013 15:55


OĞUZHAN SARZEP

Semiha Ekinci’den veda yazısı

AK Parti’den İl Genel Meclisine giren ve Meclis Başkanvekilliği görevini yürüten Semiha Ekinci tüm görevlerinden istifa etti. Meclise son kez giderek arkadaşları ile vedalaşan Ekinci, kendisine ait sitesinde de kaleme aldığı veda yazısında bazı kişilere hakkını helal etmeyeceğini yazdı.

Ekinci veda yazısında şunları ele aldı.’Bir gün daha gitti ömrümden. İl genel meclis üyesi olarak görev yaptığım 4,5 yıllık süre boyunca Allah'a şükürler olsun güzel hizmetler yaptık her köyde gidecek bir kapımız oldu, bu nezih millete hizmet etmekten onur duydum. Bana bu onuru, gururu yaşatan Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere önceki dönem milletvekillerimiz Mustafa Açıkalın, Hamza Yerlikaya, Selami Uzun, Osman Kılıç'a görev yapan vekillerimiz Bakanım İsmet Yılmaz'a vekillerimiz Hilmi Bilgin ve Sayın Ali Turan'a önceki dönem il Başkanımız Zeki Kılıç'a İl Başkanımız Burhanettin Kuru'ya önceki dönem Merkez ilçe başkanımız Turan Topgül'e tüm zor anlarımda yanımda olan Kadın Kolları başkanımız Şadiye Öztürk ve ismini sayamadığım tüm teşkilat mensuplarımıza, bana daima güvenip desteklerini esirgemeyen fedakâr köy muhtarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kırgınlığım olabilir ama asla küskünlüğüm olamaz benim.

 Bende emeği olan herkesin haklarını helal etmelerini rica ediyorum, ama bir kaç kişiden ne helâllik istiyorum nede ben hakkımı helal ediyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER