Gündem

Altın adam Filiz

Altın adam Filiz

Altın adam Filiz
10-07-2013 15:59


KAAN KARAGUŞ

Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları Karate Turnuvası sona erdi.

Manisa Alaşehir’de düzenlenen turnuvaya, Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tataristan, Kuzet Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Başkurdistan ve Türkiye olmak üzere toplam 7 ülkeden 350 sporcu katıldı. Ümit-Genç ve 21 yaş altı, Bay-Bayan Ferdi ve Takım Kata-Ferdi Kumite kategorilerinde düzenlenen  müsabakalarda önceki gün final heyecanı yaşandı.

FİLİZ SAHNEDE

Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan müsabakalarda Sivas’ı 55 kg genç erkekler kategorisinde Gökhan Filiz temsil etti.

Bugüne kadar üst üste alınan başarılı sonuçlarla geleceğin efsane sporcuları arasında gösterilen Sivaslı milli sporcu, 3 gün süren müsabakalarda rakiplerini bir bir geçerek altın madalyanın sahibi oldu. Özellikle son 3 yıl içerisinde katıldığı müsabakalarda Sivas’ı başarıyla temsil eden şampiyon sporcu, bir kez daha altın madalyaya uzanmanın sevincini yaşadı.

Müsabakaların sona ermesinin ardından açıklamada bulunan Türkiye Karate Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Sebahattin Gezegen, şampiyon sporcu Gökhan Filiz’in başarısından dolayı büyük sevin yaşadıklarını ifade etti.

Gezegen; ‘Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen güzel bir performans sergileyen sporcumuz Gökhan Filiz’i başarısından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki tüm yarışmalarda da aynı başarıyı devam ettirerek Dünya ve Avrupa şampiyonlukları getirmesini ümit ediyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER