Gündem

Davetsiz Misafire Emniyet Sahip Çıktı

Davetsiz Misafire Emniyet Sahip Çıktı

Davetsiz Misafire Emniyet Sahip Çıktı
03-10-2013 20:00


İRFAN ÖZŞEKER

Aşırı yağış nedeniyle sürü ile göç ederken Sivas 4 Eylül Stadyumuna düşen ve Türkiye de ender görülen tür olan İran balıkçıl kuşuna, Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı.

KUPA MÜSABAKASININ KONUĞU OLDU

Sivas’ta Sivasspor’un Ziraat Türkiye Kupası müsabakası oynadığı sırada 4 Eylül Stadyumuna düşen ve Çevik Kuvvet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan İran Balıkcıl Kuşu, koruma altına alındı

4Eylül Stadyumuna düştükten sonra yakalanabilmesi için stadyumda görevli ekipleri bir süre peşinden koşturan ve çevik kuvvet müdürlüğüne bağlı Celaleddin Bacık isimli personel tarafından İran Balıkçıl Kuşu yakalandı. Aşırı yağış yüzünden yorgun ve aç olduğu görülen kuşa personel sahip çıktı. Çevik Kuvvet Müdürlüğüne götürülen kuşa önce yemek verildi, daha sonra sıcak bir ortam ve kafes alındı.

ÇEVİK KUVVETİN MASKOTU OLDU

Çevik Kuvvet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından stadyumda bulunan ve şubeye getirilen İran balıkçıl Kuşu şube müdürlüğünün maskotu oldu. Çevik adı verilen balıkçıl kuşu normal hale döndükten sonra doğaya bırakılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER