Gündem

Belediyede Hedef 3 Puan

Belediyede Hedef 3 Puan

Belediyede Hedef 3 Puan
21-11-2013 15:31


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Dört Eylül Beldiyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Bergama Belediyespor’un önemli bir rakip olduğunu belirterek, Pazar günü oynanacak müsabakaya mutlaka galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Çiçek, hafta içerisinde ağırlık ve kuvvet çalışması yaptıklarını belirterek, ayrıca taktik çalışması ile Bergama maçına hazırlandıklarını ifade etti.  Maç saatinden bir gün öncesinde kadar hazırlıklarının devam edeceğini ifade eden Çiçek, ‘Pazar günü oynayacağımız Bergama Belediyespor maçında umuyorum ki, istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak sahadan üç puanı alan taraf biz oluruz’ dedi.

Kaleci Muzaffer Sarı İbrahim ve Mustafa Semih Usta’nın sarı kart cezalısı olduğunu belirten Çiçek, birkaç sporcunun da küçük sakatlıkları olduğunu, bu sporcuların maç saatine kadar iyeleşeceğini ümit ettiğini söyledi.

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise geçen hafta Payas Belediyespor maçında güzel oynamalarına rağmen üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ‘Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Bergama Belediyspor’u yenerek geçen haftayı telafi edeceğimize inanıyorum’ dedi.

Tesislerde antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Ahmet Polat, ‘Takımımız iyi gidiyor. Teknik heyetimizden memnunuz. Sporcularımız da büyük bir arkadaşlık ve kardeşlik var. Takımımıza güveniyoruz. Hafta içerisinde çalışmalarımızı iyi yaptık ve hafta sonu inşallah Bergama Belediyespor’u yenip üç puanı alan mutlu taraf biz oluruz’ dedi.

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Belediyespor, Bergama Belediyespor arasında oynanacak olan lig maçı 24 Kasım 2013 Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma için Jandarma binası önünden saat 12.00’den itibaren ücretsiz otobüs kaldırılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER