Gündem

?BAŞARILI OLACAĞIZ?

?BAŞARILI OLACAĞIZ?

?BAŞARILI OLACAĞIZ?
02-12-2013 16:42


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ‘Galibiyetlere biran önce dönmemiz gerekiyor’ dedi.

‘GALİBİYETLERİMİZE GERİ DÖNECEĞİZ’

Teknik direktör Roberto Carlos, kupa maçının lig maçı kadar önemli olduğunu belirterek şunları kaydetti; ‘Öncelikle söylenecek çok fazla bir şey yok. Galibiyetlere biran evvel dönmemiz gerekiyor. Antalyaspor maçında da yenildik. Ama hala kabul edemediğimiz yenilgi bu. O yüzden tekrardan oynamaya başlamamız lazım. Bu kupa maçı da olsa, lig maçı kadar ciddiye alarak oynayacağız. Ve galibiyetlerimize geri döneceğiz’ dedi.

‘BEŞİKTAŞ’A GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ’

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maç için açıklama yapan Carlos, Beşiktaş maçının zorlu bir karşılaşma olacağını söyledi.

Teknik Direktör Roberto Carlos şöyle devam etti; ‘Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı oynayacağımız zorlu bir karşılaşma olacak tabii ki ama şuanda bizim hedeflerimiz hala geçerli, hala devam ediyor. Ligdeki en üst sıraları oynuyoruz. Bunları başarabilmemiz içinde galibiyetlere devam etmemiz gerekiyor. Beşiktaş maçına da galibiyet için gideceğiz’ ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN

Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Turda oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen idman top kapma, pas çalışması ile devam etti. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana izinli olan Aatif Chahechouhe katılmazken, tedavisi süren Adem Koçak’ta katılmadı. Öte yandan Ziya Erdal ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kırmızı-beyazlılar, bugün yapacağı antrenmanla Silivrispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER