Gündem

Recai Gülez Hakkındaki İddiaları Yalanladı

Eğitimci Recai Gülez bir haber portalında hakkın çıkan haberler ile ilgili asılsız olduğunu söyledi. Gülez haber portalı ile ilgili hukukî sürecin başlayacağını dile getirdi.

Recai Gülez Hakkındaki İddiaları Yalanladı
20-04-2024 18:54
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Son dönemde Sivas siyasetinde daha fazla rol almaya başlayan İlbeyliler, İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni başkanını Pazar günü belirleyecek. İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği’nin 21. Genel Kurulu’nda Eğitimci Recai Gülez ile Kemal Doğan yarışacak.

Recai Gülez hakkında seçime günler kala bir haber portalında "soruşturma açıldı", "görevden alındı", tarzında haberler yazıldı.

Çıkan haberler sonrasında Gülez, gazetemiz genel yayın koordinatörü Taner Karabal'a ulaşarak haberin yalan olduğunu ve haber sitesiyle ilgili gerekli hukuki sürecin başlayacağını söyledi.

Güzel, " Bahsi geçen soruşturma geçtiğimiz aylarda Okul müdürü Recai GÜLEZ tarafından talep edilmiş olup, il milli eğitim müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı teftiş kurulu tarafından inceleme yapılmış olup, soruşturma henüz sonuçlanmamıştır. Soruşturma ilgili haberler tamamen asılsızdır. Seçim çalışması sürecinde Recai GÜLEZ Kayseri SMS firmasından SMS paketi satın almış olup satın alıma ilişkin sözleşme ve fatura mevcuttur. SMS atılması için hazırladığı metni firmaya göndererek kendi şahsi hesabından yayımlanması talimatı veren Recai GÜLEZ'in metni firma çalışanları tarafından yanlışlıkla farklı bir hesaptan yayınlanmıştır. Bir çalışanın hatası Recai GÜLEZ'e mal edilemez. Recai GÜLEZ Tam da seçim öncesi yalan haberlerle yıpratılmaya çalışılmaktadır." dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hasan Fehmi 2 hafta önce
10 yıllık dönemde Okul müdürlüğüne örnek olan Recai Gulez in üzerine kumpas kurulmaya çalışıldığını görmek çok üzücü bir durum. Umuyorumki karalamaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalır. Sivas valiliği ve il milli eğitim müdürlüğü bu kumpasla ilgili olanlara karşı gerekli cevabı verirler
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER