Spor

Şeytanın Bacağını Kıracak!

Şeytanın Bacağını Kıracak!

Şeytanın Bacağını Kıracak!
10-11-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, kendi evi ve seyircisi önünde ligin onikinci karşılaşmasına çıkacak.

Mersin ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde son 4 maçta kötü gidişat sergileyen Sivas temsilcisi, Fethiye maçında kötü gidişata dur deyip şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Yarın saat 13.00´da başlayacak olan Sivas Belediyespor-Tarsus İdman Yurdu maçı, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.

UZUNER YÖNETECEK

Yarın Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşmada Ankara bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner düdük çalacak. Uzuner´in yardımcılıklarını ise Emir Kılıçarslan, Gökhan Coşar ve Burak Güner yapacak.

TARSUS İLE 3. KEZ

Sivas Belediyespor ile Tarsus İdman Yurdu yarın lig tarihinde 3. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 2 mücadelede Sivas Belediyespor´un 1 kez üstünlüğü bulunurken, Mersin temsilcisinin de 1 kez galibiyeti bulunuyor. Sivas Belediyespor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 8 kez gol sevinci yaşadı. Sivas Belediyespor rakip fileleri 4 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Sivas Belediyespor ile Tarsus İdman Yurdu arasında ligde geride kalan 2 maçta alınan skorlar şöyle:

2015-2016 Sezonu

Tarsus İdman Yurdu ? Sivas Belediyespor: 3-2

Sivas Belediyespor ? Tarsus İdman Yurdu: 2-1

/resimler/2018-11/9/1732383040605.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER