Gündem

CHP Adına Özür Diliyorum

CHP Adına Özür Diliyorum

CHP Adına Özür Diliyorum
04-04-2014 19:20


MUSTAFA IŞIK

CHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Gülümser Heper’in Sivaslılara ‘ensest’ benzetmesiyle ilgili olarak görüşlerini açıklayan İl Başkanı Ulaş Karasu ‘Arkadaşlarımızı kıracak bir cümle CHP bazında çıktıysa ben partim adına özür dilerim' dedi.

CHP Sivas Belediye Başkan adayı Gülümser Heper'in sosyal medya hesabında yerel medyaya yönelik kullandığı ifadelere, kentte görev yapan basın mensupları tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Ulaş Karasu da yaptığı açıklamada, seçim kampanyasında kendilerini yalnız bırakmayan basın emekçilerine teşekkür ederek, bir kişinin bile kırılmasını istemediklerini söyledi.

Heper'in artık CHP'nin adayı pozisyonundan çıktığını vurgulayan Karasu, 'Seçim bitmiştir, CHP'nin seçim kampanyası sonlanmıştır. Bundan sonra Gülümser Hanımın söyleyeceği her söz kendisini bağlar, CHP'yi bağlamaz. Bundan sonraki ifadeler de bizi bağlamayacaktır. Gülümser Hanım bundan sonra şahsi düşüncelerini ortaya koyar, yapacağı açıklamalar CHP'nin siyasi fikirlerini bağlamaz. Arkadaşlarımızı kıracak bir cümle CHP bazında çıktıysa ben partim adına özür dilerim' ifadesini kullandı.

Karasu, Gülümser Heper'in bundan sonra basınla oluşacak diyaloglarında CHP'nin sorumlu tutulmaması gerektiğini belirterek, 'Gülümser hanımın şu anda CHP ile olan bağı üyelikten öte değildir' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER