Gündem

Süper Ligde Heyecan Başlıyor

Süper Ligde Heyecan Başlıyor

Süper Ligde Heyecan Başlıyor
24-01-2014 14:44


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında yarın Kayserispor ile karşılaşacak. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13:30. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını ise, Aleks Taşçıoğlu (1. Yardımcı hakem), Kemal Yılmaz (2. Yardımcı hakem), Cemal Bingül (dördüncü hakem), Murat Özcan (5. Hakem) ve Ali Zağlı (6. Hakem) yapacak. Sivasspor, ligde geride kalan 17 haftanın ardından 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile topladığı 29 puanla ligde 5'inci sırada bulunuyor. Yiğidolar ligde 31 gol atıp kalesinde ise 23 gol gördü. Ezeli rakip Kayserispor ise, 12 puanla17'nci sırada yer aldığı ligde 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar 13 gol atıp kelesinde de 28 gol gördü.

BELEDİYE KENDİ EVİNDE

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor bu hafta kendi evinde Silivrispor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta oynadığı Derince Belediyespor maçında hakem hataları nedeni ile Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunan Dört Eylül Belediyespor bu maçla ilgili çıkacak kararı beklerken yarın oynayacağı Silivrispor maçında da galip gelerek ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyor.

26 Ocak Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13.30. Karşılaşmayı Adana Bölgesi hakemlerinden Burak Cem Tahiroğlu yönetecek. Tahiroğlu’nun yardımcılıklarını ise Şaban Nedirli ve Osman Kozan yaparken karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Adıgüzel. Bu karşılaşma öncesinde Dört Eylül Belediyespor grupta oynadığı 18 karşılaşmada 8 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak topladığı 29 puanla 6 sırada yer alıyor. Silivrispor ise oynadığı 18 karşılaşmada 7 galibiyet 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 28 puanla 7. sırada yer alıyor.

Dört Eylül Beldiyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Silivrispor’un önemli bir rakip olduğunu belirterek, Pazar günü oynanacak müsabakaya mutlaka galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Çiçek, hafta içerisinde ağırlık ve kuvvet çalışması yaptıklarını belirterek, ayrıca taktik çalışması ile Silivrispor maçına hazırlandıklarını ifade etti. Maç saatinden bir gün öncesine kadar hazırlıklarının devam edeceğini ifade eden Çiçek, ‘Pazar günü oynayacağımız Silivrispor maçında umuyorum ki, istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak sahadan üç puanı alan taraf biz oluruz’ dedi. Öte yandan Çiçek, taraftarları da kendilerine destek vermek için Pazar günü statlarına beklediklerini söyledi.

LİDERİN RAKİBİ ERBAA

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta şampiyonluğun en büyük adayı olan Zara Belediyespor bu hafta kendi evinde Erbaa Güreş İhtisasspor ile karşılaşacak.

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Sorgun Belediyespor ile 0 – 0 berabere kalan Zara Belediyespor bu hafta kendi 26 Ocak Pazar günü evinde Erbaa Güreş İhtisasspor’u ağırlayacak. Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13.30. Bu karşılaşma öncesinde oynadığı 14 karşılaşmada 10 galibiyet 4 beraberlik alan ve mağlubiyeti bulunmayan Zara Belediyespor topladığı 34 puanla zirvede yer alıyor. Erbaa Güreş İhtisasspor ise oynadığı 14 karşılaşmada 4 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile topladığı 16 puanla 11. sırada yer alıyor.

VURAL – TAYFUN ‘TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ’

Hafta sonu Erbaa Güreş İhtisasspor ile karşılaşacak olan Zara Belediyespor’da futbolcular 3 puandan emin olduklarını açıkladılar. Kırmızı – siyahlı ekibin başarılı futbolcularından Vural Koçyiğit ve Tayfun Atmaca yaptıkları açıklamada takımda arkadaşlığın ve birlikteliğin süper olduğunu söylediler. Futbolcular yaptıkları açıklamada, ‘Zorlu Sorgun Belediyespor deplasmanından Sivas’a puanla döndük. Lig ikincisi ile olan puan farkımızı koruduk. Bu puanı daha anlamlı kılmak istiyorsak Erbaaspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Pazar günü tüm taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz.’ dediler.

KRALDAN MESAJ ‘KAZANACAĞIZ’

BAL Ligi 4.grupta attığı 10 gol ile zirvede yer alan Zara Belediyespor’un güçlü fiziği ve mücadeleci futboluyla adından söz ettiren başarılı forveti Fatih Özaydın taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Fatih Özaydın, ‘geçen hafta sonu oynadığımız Sorgun Belediyespor maçında çok iyi bir mücadele sergiledik. Ancak kazanamadık. Pazar günü Erbaaspor karşısında 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Benim gol atmam elbette önemli ama daha önemlisi kim gol atarsa atsın sahamızda oynayacağımız bu maçtan 3 puan çıkarmak. Herkesi 26 ocak Pazar günü sahamızda oynayacağımız Erbaaspor maçımıza bekliyoruz.’ dedi.

YILDIZELİ’NİN RAKİBİ ERZİNCAN

BAL Ligi 4 Gruptaki diğer bir temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor bu hafta deplasmanda Erzincanspor’un konuğu olacak.

Karşılaşma bugün saat 13:30’da Erzincan 13 Şubat Stadyumun’da oynanacak. Bu karşılaşma öncesinde Yıldızeli Birlikspor oynadığı 14 karşılaşmada topladığı 17 puanla 9. sırada yer alıyor. Yıldızeli Birlikspor bu karşılaşmalarda 4 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Rakibi Erzincanspor ise oynadığı 14 karşılaşmada topladığı 15 puanla 12. sırada yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER