Gündem

Hizmet Dolu Yeni Bir Yıl Heyecanı Yaşıyoruz

Hizmet Dolu Yeni Bir Yıl Heyecanı Yaşıyoruz

Hizmet Dolu Yeni Bir Yıl Heyecanı Yaşıyoruz
30-12-2013 16:45


MUSTAFA IŞIK

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yeni yıl mesajı yayınladı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yayınladığı yeni yıl mesajında herkese sağlık ve huzur dileyerek, hizmet dolu yepyeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

Başkan Ürgüp, mesajında şunları kaydetti: ‘Acıları, hatıralarıyla, yorgunlukları, hüzünleriyle, kazanç ve kayıplarıyla bir yıl daha geride kaldı. Yeni yıl, yeni beklentileri, yeni güzellikleri, yeni umutları beraberinde getirir. Barışın, sevginin, birlik ve beraberliğin, hoşgörünün ağırlıklı olduğu, üzüntü ve kederin bittiği bir yılı hep birlikte geçirmeyi temenni ediyorum. Yeni doğanlar oldu, aramızdan ayrılanlar oldu. Doğanlara sevindik, acı kayıplarımızla üzüldük. Aramıza yeni katılan yavrularımıza hoş geldin derken hayatını kaybeden kardeşlerimize de yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Yoğun bir tempo ve üstün bir performansla sizlere hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sivas'ımızın daha yaşanılabilir bir şehir olması için gece, gündüz demeden ve mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz.

2014 yılında da yeni projelerimizle daha güzel bir Sivas için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet yolunda yönümüzün doğruluk, önümüzün aydınlık, yolumuzun açık olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum.

Son 5 yılda hizmetlerimizle Sivas’ta adeta çığır açtık. Sivas’ta birçok ilke imza attık. Hizmetlerimiz, yeniliklerimiz saymakla bitmez. Sizden aldığımız destek ve güçle Sivas’ı hak ettiği yerlere getirmek için hep birlikte mücadelemiz yeni yılda da sürecek. Sivas aşkımız, Sivaslı yarenimizdir. Her şey Sivas ve Sivaslı için…

Bu vesileyle üzüntüler ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıyor, yepyeni bir yıla umutla, heyecanla giriyoruz. Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER