Gündem

?Binlerce İnsan Tek Bir Sofra?

?Binlerce İnsan Tek Bir Sofra?

?Binlerce İnsan Tek Bir Sofra?
29-07-2013 17:27


İRFAN ÖZŞEKER

Sivaslılar 3 Ağustos günü İstasyon Caddesi’nde düzenlenecek olan iftar programında buluşacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan iftar organizasyonu kapsamında kent meydanındaki havuzdan maliye binasına kadar yolun iki tarafına iftar sofrası hazırlanacak.

Sosyal medya üzerinden örgütlenen Sivaslılar ‘Binlerce İnsan Tek Bir Sofra’ adı verilen iftar programına yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

İftar programı Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Cem Vakfı, Kızılay Sivas Şubesi, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB), Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, Sivas Elektrikçiler Odası, ZASİAD, Sivas Ticaret Borsası, Alonet Marka, Çiçek Su, Sifahod, Zeytin Organizasyon, Kılıçoğlu, Hakan baklava, Ata güvenlik, Sivas kent konseyi, Öncü ve TV 58’in katkılarıyla düzenlenecek.

Facebook ve Twitter üzerinden yapılan organizasyonlarla daha fazla insan kitlesine ulaşmak hedefleniyor. Daha şimdiden 3 Ağustos’ta yapılacak organizasyona binlerce kişinin katılması bekleniyor. Kent Meydanının tamamı o gün trafiğe kapatılacak ve iftar sofrası her iki caddeye de kurulacak. Böylelikle can ve mal güvenliği sağlanmış olacak.

Yaklaşık 1,5 km’lik İstasyon Caddesi Sivas Elektrikçiler Odası tarafından tamamen nostalji yaşatılacak şekilde aydınlatması yapılacak. İftardaki ikram edilecek yemekler Sivas Belediyesi tarafından hazırlanacak. Bunun yanı sıra isteyen vatandaşlarımız kendi yemeğini de yanında getirebilecek. Saat 18.30’da başlayacak olan programda daha birçok sürprizinde olacağı bilgisi verilirken, söz konusu programın ulusal basında Canlı yayınla verileceği de ifade edildi.

Birçok kurum ve kuruluşun katkılarıyla hazırlanan programa yoğun ilgi olması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER