Gündem

?Zaferin Gururunu Yaşıyoruz?

?Zaferin Gururunu Yaşıyoruz?

?Zaferin Gururunu Yaşıyoruz?
18-03-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Vali Salih Ayhan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 104. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türk milletinin bağımsızlığı için büyük fedakarlıklarla sayısız zaferler kazandığını belirten Vali Ayhan, mesajında şunları kaydetti:

?Çanakkale Zaferi´nin 104. yılını kutlamanın gururunu ve vatanı için canını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi anma günü olan ?Şehitler Günü´nü? idrak etmenin onurunu yaşıyoruz. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, tarihimizin altın sayfalarına sönmemek ve solmamak üzere nakşolmuş bir destandır. Çanakkale! Türk milletinin, birlik ve dirlik içinde olduğu müddetçe; feragat ve dayanışma duygusuyla, iman ve mücadele ruhuyla, her türlü badireyi atlatabilecek iradeye sahip olduğunun ispatıdır.

Bizlere bu toprağı vatan yapan şehitlerimiz; bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüzün, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, milli çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek en üst mertebeye ulaşmışlardır.  Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi´nin 104.yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü´nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER