Sivas’ta adrenalin facianın eşiğinden döndü

Sivas'ta düzenlenen Off-Road yarışlarında bir arazi aracı bitiş çizgisine yakın bir noktada devrildi. Kepçe yardımıyla parkurdan kaldırılan araçta şans eseri yaralanan olmadı.

ivas’ta gerçekleştirilen Off-Road oyunları, heyecan ve adrenalin dolu anlara sahne oldu. Zorlu arazi şartlarında sürücülerin kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte, yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı.

Bitiş çizgisine yakın noktada devrildi

Yarışın heyecanının doruğa ulaştığı esnada, engebeli parkuru tamamlamak üzere olan bir Off-Road aracı, bitiş çizgisine oldukça yakın bir noktada kontrolünü kaybederek devrildi. Çevredeki yarışseverlerin ve görevlilerin ilk anlarda büyük endişe yaşadığı kaza sonrasında, güvenlik ekipleri duruma anında müdahale etti.

Kepçe yardımıyla kaldırıldı, yaralanan olmadı

Parkurda yan yatan araç, etkinlik alanında hazır bulundurulan bir kepçe vasıtasıyla dikkatli bir çalışma neticesinde kaldırılarak kurtarıldı. Kazanın en sevindirici tarafı ise araç içinde bulunan sürücü ve yardımcısının durumunun iyi olması oldu; feci görünüşlü kazada herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.