USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAZSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNLÜM RAZI DEĞİL!

24-11-2023

Sivasspor’un her zamankinden fazla desteğe ve morale ihtiyacı olduğu bir dönemde olumsuz şeyler yazmak istemezdim ama yönetim sağ olsun(!) mecbur bıraktı.

Sezon başı basınla yapılan toplantıda hani daha aktif, daha duyarlı ve daha kucaklayıcı olunacaktı?

Hani daha çok taraftarın gelmesi için bir takım çalışmalar yapılacaktı?

Ya arkadaş, iki gün sonra Sivasspor için her bakımdan önemli ve kritik Trabzon maçı var ve kimse oralı değil!

Yönetim sakın şunu demesin! “Ne yapalım? Maçın biletlerini satışa çıkardık, duyurusunu yaptık” vs.

Elli defa söyledik, yazdık! Tamam, bu takım süper ligde ve her halükarda Sivaslı’nın tribünde hak ettiği desteği vermesi lazım. Doğru, bu takıma Sivaslı “amasız, fakatsız, lakinsiz” destek olması lazım, ama olmuyorlar!

Sivas halkı bu konuda duyarsız, hatta vefasız diye yönetiminde, elini kolunu bağlayarak bu ilgisizliği izlemesi mi lazım?

Mademki Sivaslı “Üzümün sapı! Armudun çöpü!” diyerek maça gelmiyor, sende yönetim olarak bir şeyler yap, maça daha çok seyirci gelmesini sağladı.

Ee.. Sivas halkı duyarsız olsun, sende yönetim olarak bu konuda bir şey yapmayıp “Gelen gelir gelmeyen gelmez” anlayışıyla sesini çıkarma, peki olan kime olacak? Elbette Sivasspor’a..

Sivasspor’u desteklemeye daha çok taraftar gelsin,4 Eylül stadında takıma daha coşkulu destek verilsin diye bu kadarını yazmanın bile birilerinin hoşuna gitmeyeceğini biliyorum. Ama ben Sivaslı’yım, Sivassporluyum. İkinci takımım hiçbir zaman olmadı, onun içinde, söz konusu Sivasspor ise gerisinin önemi yok!

BAŞKA HAKEM Mİ YOK?

Sivasspor’un pazartesi akşamı 4 Eylül stadında oynayacağı Trabzon maçını Volkan Bayarslan yönetecek.

Neresinden bakılırsa bakılsın, özellikle Trabzonspor maçlarını yönetecek en son hakemdir Volkan Bayarslan.

Neden mi?

Aslen Erzurum’lu olan Volkan Bayarslan, üniversiteyi Trabzon’da okudu, hatta Trabzon Köprübaşı Gençlikspor takımında futbol oynadı. 1999’da futbolu bırakıp hakemliğe başladı. 2016 yılında Trabzonspor–Fenerbahçe maçında, bir Trabzon taraftarı sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan’a tekme-tokat saldırmıştı.

Sözde hakem atamaları dijital atama yöntemi belirlenmiş!

Ya sen bilgisayara yukarıdaki bilgileri yüklemezsen, o da böyle skandal atama yapar.

Bir kerede doğru iş yap MHK!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?