USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SİVASSPOR TARAFTARI NEDEN KÜSKÜN?

28-12-2023

Bu soruyu son birkaç ay sıkça duymaya başladım. “Sivasspor Taraftarı Neye Küsün?” hemen sıralayayım tek tek…

Yönetime küskün!

Futbolculara küskün!

Takıma küskün!

Servet Hocaya küskün!

Mecnun Başkana küskün!

Taraftarların haklı olduğu yanları var. Taraftar ne ister beyler; galibiyet ister, heyecanlı futbol ister, büyük coşku ister, yıldız transfer ister, ister de ister…

Sivasspor yönetiminin biraz taraftara kulak vermesi lazım. Örneğin; her ay taraftar grupları ile kulüp tesislerinde toplanıp istişareler yapılmalı. Taraftarın sorunlarına çözüm bulmalı. Çıkıp da “Kombine ve bilet fiyatları belli! Daha biz ne yapalım taraftarı stadyuma getirmek için” dememeli.

Beyler bu arada Sivasspor tribünlerine ne lazım biliyor musunuz? ‘AMİGO’ lazım ‘AMİGO’ Yıllardır stadyumda amigo göremiyoruz. 

Amigo taraftarı yönlendiren ve destek tezahüratlarında önde gelen ve insanları coşturan kişidir. Ne yazık ki Sivasspor taraftarlarının bir amigosu yok.

Gün geçtikçe azalan seyirci sayısı hepimizi derinden üzüyor. Seyirci sayısı ortalama 2-3 bini geçmezken, Sivas İl Protokolü de maç seçmeye başladı. Geçtiğimiz hafta oynanan İstanbulspor maçında protokol tribününde Sivas’tan kurum müdürlerinin yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Acaba bu kurum müdürleri Galatasaray maçında da stadyuma gelmeyecek mi? Bu soruyu hep beraber 11 Ocak akşamı yanıtlayacağız.

******

Bu arada taraftara da bir mesajım olacak;

Her şeyi bırakın, boş verin, kim ne derse desin bu takım sahibi “SİVASSPOR TARAFTARIDIR”

Küskünlükleri de bir kenara bırakın ve takımı desteklemeye gelin. “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” cümlesi çok önemli. Gerçekten de öyle. Taraftar bir takımın olmazsa olmazıdır. TEK SİVASSPOR VAR. Başka bir Sivasspor yok! Gelin takıma destek olun. İyi günde de kötü günde de. Şuan Sivasspor’un en önemli ihtiyacı taraftar bunu yakınan bilen biri olarak söylüyorum. Eski günlerdeki gibi tribünler tıklım tıklım olsun ve coşkuyla maç izleyelim.

Yeni bir sayfa açmak için tam zamanı

Haydi cefakar ve vefakar Sivasspor taraftarı!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
HÜSEYİN ŞİRİN
HÜSEYİN ŞİRİN 3 ay önce
Bu passolig kartını alamayan var alsa bile her yıl güncelleyemeyen var güncellese bilet için para yükleyemeyecek insanlar var.
HÜSEYİN ŞİRİN
HÜSEYİN ŞİRİN 3 ay önce
Ne zaman adil düzgün kayırıp kollamadan maçlar yönetilirse hakedenin hakkının verildiği düzen ne zaman gelirse taraftarda maçlara gelir.
HÜSEYİN ŞİRİN
HÜSEYİN ŞİRİN 3 ay önce
Türk futbolunun içinde bulunduğu bu kaos ortamından kurtulması gerekmektedir. Gerek federasyon gerek hakem kurulu her maçta istanbul takımlarını koruyup kollamaktadırlar.
HÜSEYİN ŞİRİN
HÜSEYİN ŞİRİN 3 ay önce
Asıl en önemli sorun yıllardır taraftarı isyan ettiren passolig kartıdır. Bir an önce türk futbolunun yüz karası olan bu uygulamadan vazgeçilmesi gerekiyor. Yoksa emin olun artık hiç kimse maçlara gitmeyecek.