Kuzu Ne Zaman Görevden Alınacak?

Kuzu Ne Zaman Görevden Alınacak?

Gündem - 8 yıl önce



Bilindiği üzere 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkez yöneticileriyle ters düşen Kuzu’nun bu nedenle seçimlerde pasif kaldığı ve mahalle teşkilatlarını da geri planda tutmasıyla daha önce gündeme gelmişti.

7 Haziran seçimleri öncesinde pasif kalan, 1 Kasım seçimleri öncesinde de sadece Milletvekillerinin yanında gezmeyi tercih eden Kuzu, seçimler sonrasında ise başarıyı üstlenmesiyle dikkat çekmişti. Ayrıca Kuzu’nun geçtiğimiz hafta yapılan Danışma Meclisi toplantısında kullandığı ‘Gece gündüz demeden çalışarak, yüzde 70 oy aldık’ cümleleri parti içerisinde de çok büyük tepkilere neden olmuştu. Partide adeta istenmeyen adam durumunda bulunan Kuzu’nun partideki geleceği merak ediliyor.

HAYRULLAH AĞKAŞ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, partide kabul görmemesine rağmen hala beklemeyi tercih ediyor. 7 Haziran seçimlerinde çalışmamak için direnen, sadece mahalleler veya vekil adayları ile birlikte merkez köylere gitmeyi tercih eden Kuzu’nun, parti programının da içselleştiremediği gözlemleniyor.

Parti için çalışmak yerine Sivas’ın kabinedeki gururu İsmet Yılmaz’a karşı ara ara meydana gelen muhalif dalganın içinde yer alan Kuzu’nun, AK Parti’nin 1 Kasım seçim zaferi sonrasında görevden alınması bekleniyor.

Kuzu’nun Merkez İlçe Başkanlığı döneminde, yönetim erkini de yerine getirememekle birlikte, Merkez İlçedeki çalışma barışını da bozduğu vurgulanıyor. Kendisine karşı aday olan isimleri çeşitli ayak oyunları ile saf dışı bırakan Kuzu’nun, AK Parti içinde kabul görmemesinin en önemli sebebinin de geçmişteki davranışları olduğu ifade ediliyor.

GENEL MERKEZ’LE

TERS DÜŞTÜ

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun geleceği merak ediliyor. Bilindiği üzere Merkez İlçe Başkanı Kuzu, geçtiğimiz yıl 7 Haziran genel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkez yöneticileriyle yaşadığı gerginliğin ardından görevden alınması bekleniyordu. Ancak seçim öncesi olduğu için bu görevden alma süreci ileri bir tarihe ertelenmişti.

7 Haziran öncesinde görevden alınma talimatı verilen Kuzu, sonrasında adeta kabuğuna çekildi. Seçim çalışmalarında aktif rol almayan Kuzu’nun mahalle teşkilatlarına da geri çekilme talimatı verdiği iddia edilmişti. Görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Kuzu’nun, bu nedenle seçim çalışmalarında pasif rol oynadığı, 7 Haziran seçimlerinin başarısız sonuçlanmasında da kerameti kendinde sandığı ifade edilmişti.

Partiyle ilişkilerinin kesileceğine kesin gözüyle bakan Kuzu’nun bu yüzden seçim çalışmalarında aktif rol oynamadığı ileri sürülürken, seçim dönemlerinde aktif rol almadığı gibi mahalle teşkilatlarının da çalışmalarda geri planda tuttuğu iddiaları gündeme gelmişti.

Sivas’ta AK Parti’nin seçim çalışmaları boyunca adeta aleyhte çalıştığı iddia edilen Kuzu, 1 Kasım seçimlerinden sonra ne hikmetse AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesiyle yeniden sahalara döndü. Kuzu, 1 Kasım seçimleri sonrasında kendisine ait düğün salonunda seçimlerde görev yapan mahalle teşkilatlarına yemek vererek, masraflarını da üstlenmişti.

Partide adeta istenmeyen adam durumunda olan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun partideki geleceğinin ne olacağı merak ediliyor.

‘GECE GÜNDÜZ

KİM ÇALIŞTI?’

Tüm bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz hafta Milletvekillerinin de katılımlarıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi’nde söz alan Ahmet Kuzu, ‘Gece gündüz demeden çalışarak, yüzde 70 oy aldık’ ifadelerini kullandı.

1 Kasım genel seçimlerinde Sivas halkı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na büyük teveccüh göstererek, AK Parti’ye ilimizde yüzde 70 oranında destek vermişti.

Ancak Merkez İlçe Başkanı Kuzu, seçim öncesinde çalışmadığı halde Danışma Meclisi’nde bu sözleri kullanması parti içerisinde de çok büyük tepkilere neden oldu.

Haftanın Öne Çıkanları

?Banyolara Online Satış Sistemi Yapılmalı?

2016-01-16 21:33 - Gündem

Babadan Oğla ?Yorgan Sırıma?

2016-01-19 16:44 - Gündem

ÇEDAŞ 200 Kişiyi İşten Çıkaracak

2016-01-19 16:46 - Gündem

?Tek Ağaç Kesilmeyecek?

2016-01-14 10:17 - Gündem

Şampiyon Batı Koleji

2016-01-14 10:14 - Gündem

Kuzu Ne Zaman Görevden Alınacak?

2016-01-21 09:36 - Gündem

Milli Akademisyenlere Siber Saldırı

2016-01-16 21:35 - Gündem

Kızılay Bölge Olma Yolunda

2016-01-14 10:25 - Gündem

Basketbolda Şampiyon Fen Lisesi Oldu

2016-01-21 09:29 - Gündem

Karatede 2015 Yılı Başarıları

2016-01-16 21:30 - Gündem

İlgili Haberler

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Filistinli anneler kazanacak

14:14 - Gündem

Şiddet yasası acilen çıkarılmalı

14:08 - Gündem

Öğretmene Şiddete Cezai İşlem Şart!

13:27 - Gündem

OSB, I-REC sahibi oldu

13:23 - Gündem

Günün Manşetleri

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Bülent Uygun Taraftara Seslendi: Bizi Yalnız Bırakmayın!

14:18 - Spor

Şiddet yasası acilen çıkarılmalı

14:08 - Gündem

Öğretmene Şiddete Cezai İşlem Şart!

13:27 - Gündem

Sivas'ta Tuvalette Ayağı Kayıp Düşen Yaşlı Hayatını Kaybetti

13:17 - Asayiş