?Sabrımız Taştı?

?Sabrımız Taştı?

Gündem - 10 yıl önce



Ülkücü yazarlar derneği genel sekreteri Kürşat Tecel, sabırlarının taştıklarını dile getirerek şunları söyledi; ‘Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili çeşitli yandaş medya kuruluşları vasıtasıyla ülkücü camiayı yönlendirmek adına bazı şahıslar Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamışlarıdır. Bu şahısların yaptığı açıklamalar artık sabrımızı taşırmıştır’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP

Ülkücü Yazarlar Derneği (ÜYD), Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili çeşitli yandaş kuruluş vasıtasıyla ülkücüler ve bağımsız milliyetçiler adı altında birtakım açıklamalarda bulunan şahısların yaptığı açıklamalara tepki göstererek sabırlarının taştığını söyledi.

ÜYD Genel sekreteri Kürşat Tecel, Sivas’taki basın mensuplarıyla kent merkezindeki Kangal Ağası Konağında kahvaltı programında bir araya gelerek kendilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili çıkan açıklamalarına tepki gösterdi.

‘ARTIK SABRIMIZI TAŞIRMIŞLARDIR’

Ülkücü yazarlar derneği genel sekreteri Kürşat Tecel, sabırlarının taştığını dile getirerek şunları söyledi; ‘Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili çeşitli yandaş medya kuruluşları vasıtasıyla ülkücü camiayı yönlendirmek adına bazı şahıslar Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamışlarıdır. Bu şahısların yaptığı açıklamalar artık sabrımızı taşırmıştır’ dedi.

‘BİZ ONLARI ÇOK YAKINDAN BİLİYORUZ’

Milletin hiç hayrına olmayan çözüm sürecinin bir parçası olarak faaliyette bulunduklarına tepki gösteren Kürşat Tecel, ‘Unutmasın ki biz onları çok yakından biliyoruz’ dedi.

Tecel, şöyle devam etti; ‘Milletinin hiç de hayrına olmayan çözüm sürecinin bir parçası olarak faaliyette bulunmaktadırlar. Türk milliyetçilerini saf gördüklerini zanneden bu zevattan Musa Serdar Çelebi gibi şahıslar unutmasın ki biz onları çok yakından biliyoruz. Sırayla bu ekibin isimlerini açıklıyoruz. Cevat Öneş, Tarık Çelenk, Öztürk Türkdoğan, Mete Yarar, Tarkan Kadıoğlu, Esra çuhadar Gürayna. Bu isimlerin arasında geçmişte Avrupa Türk federasyonları başkanlığı yapmış Musa Serdar Çelebi, ülkü ocakları genel başkanlığı yapmış Alattin Aldemir gibi isimlerin yer alması neyle açıklanabilir? İsmini saydığımız kimi PKK sempatizanı, kimi istihbaratçı fakat hepsinin ortak yönü çözüm ve çözülme sürecinin mimarları olmasıdır. Serdar Çelebi, Alaattin Aldemir, Hasan İlter madem bağımsız olduklarını iddia ediyorlar bu insanlarla ne işleri vardır’.

‘NE YAPMAK İSTİYORLAR?’

Genel sekreter Kürşat Tecel, ülkücü camianın temiz, masum dünya görüşlerini kullanarak ne yapmak istediklerini sorarak şu ifadelere yer verdi; ‘Ülkücü camianın temiz, masum dünya görüşlerini kullanarak ne yapmak istiyorlar. Durum onu gösteriyor ki, bugünkü olanlardan hareketle bu şahısların geçmişte yaptıklarını tekrar gözden geçirmek gerekiyor. Çünkü bu şahısların geçmişte oynadıkları rollerini düşündüğümüzde binlerce şehit olan ülküdaşlarımızın katledilmesinde rolleri olmuş mudur yeniden düşmemiz gerekiyor’.

‘TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR’

Kürşat Tecel, Türk milliyetçiliğinin sahipsiz olmadığının altını çizerek; ‘Buradan açıkça ilan ediyoruz ki, ülkücü camia adına her fırsatta hiç de alakası olmayan açıklamalarda bulunan bu çakma çelebiler unutmasın ki, Türk milliyetçiliği sahipsiz değildir. Biz, halen dipdiri ve genç olan ülkücüler, değerlerimizi unutmadık’ dedi.

‘GEÇMİŞİ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ’

Ülkücü hareketin geçmişi yeniden gözden geçireceklerini söyleyen Tecel ‘Unutulmasın ki, ülkücü hareket geçmişi de yeniden gözden geçirerek bütün kirli çamaşırlarınızı ortaya serecek ve gereken ne ise onu yapacak iradededir. Ülkücü Türk milliyetçileri bilsin ki Türk ülkücüleri; liderinden en ücra köşedeki kardeşine kadar, birbirinden emin insanlardır ve Türk milletinin bekası uğruna fitne tuzaklarını geçmişte olduğu gibi bu gün de aşma iradesini ortaya koyacaktır’ ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Tatar ve Kangalgil Listede

2014-08-08 17:06 - Gündem

Dar Gelirliye TOKİ Müjdesi

2014-08-06 16:54 - Gündem

O Süper Dede

2014-08-01 17:40 - Gündem

?Sabrımız Taştı?

2014-08-08 17:09 - Gündem

Ziraat Odası´ndan Tam Destek

2014-08-07 16:27 - Gündem

?Projelerin Takipçisi Olacağım?

2014-08-04 17:14 - Gündem

BAL´da Gruplar Açıklandı

2014-08-08 17:05 - Gündem

Ak Gençlerden Destek Yürüyüşü

2014-08-07 16:23 - Gündem

Gözler Kale´de

2014-08-02 16:58 - Gündem

Timur, Adana´da

2014-08-05 16:04 - Gündem

İlgili Haberler

Hacı Adaylarına Belge Verildi

09:37 - Gündem

Sivas'ta Üreticilere 433 Bin Fide Dağıtıldı

09:17 - Gündem

Yener’den Özel Öğrencilere Ziyaret

09:12 - Gündem

Özbelsan Kurayla 160 Geçici İşçi Aldı!

08:59 - Gündem

Sivaslıları Çekici Yapan Şey Nedir?

17:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta Başarılı Öğrenciler Ordu Gezisiyle Ödüllendirildi

09:32 - Yaşam

SCÜ Makedonya'da 190 Bildiri Sundu

09:27 - Eğitim

Sivas'ta Üreticilere 433 Bin Fide Dağıtıldı

09:17 - Gündem

Yener’den Özel Öğrencilere Ziyaret

09:12 - Gündem

Özbelsan Kurayla 160 Geçici İşçi Aldı!

08:59 - Gündem