HEDEF KUPA

HEDEF KUPA

Gündem - 9 yıl önce



Okulun beden eğitimi öğretmeni Yaşar Doğan, yarı finale yükseldikleri için mutluk olduklarını ifade ederek; ‘İnşallah bu müsabakalar sonucunda iyi bir derece elde edeceğiz. Biz öğrencilerimize güveniyoruz. okulumuza kupa getireceğine inancımız tamdır’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarı finale yükseldi.

Yapılan maçlarda iyi bir mücadele sergileyen Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenilerine daha eklediler.

Okullar arası düzenlenen voleybol turnuvasında Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi C grubunu 1. olarak tamamlayarak yarı finale ismini yazdırdı.

Yarı finale yükselmelerinden sonra gazetemize özel açıklamalarda bulunan Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitim öğretmeni Yaşar Doğan, hedefin kupa olduğunu vurguladı.

‘YARI FİNALLERE ÇIKMA ŞANSINI YAKALADIK’

Okullar arası voleybol müsabakalarında, iyi mücadele edip yarı finallere çıkma şansı yakaladıklarını söyleyen Doğan; ‘Sivas’ta okullar arası yapılan voleybol turnuvasında biz Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak C grubunu 1. olarak tamamladık ve yarı finallere çıkma şansını yakaladık. İlk maçımızda Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz İletişim Meslek Lisesi’ni 2-0 yendik. 2. maçımız da Mehmet Gökhan Ay Anadolu Lisesini yine 2-0 yendik ve 3. maçımızda Yeni Çubuk Anadolu Lisesine 2-1 yenildik ama yenilmemize rağmen gruptan 1. olarak çıktık’ dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM’

Öğrencilerine güvendiklerini ve hedeflerinin kupa olduğunu ifade eden Doğan şunları söyledi;

‘Aralık ayının 8’i itibariyle hem erkekler de hem de bayanlarda final müsabakaları başlayacak. Sabah seansında erkekler mücadele edecek. Öğleden sonraki müsabakalarda da kızlar mücadele edecek. Bu süreç içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz, hazırlıklarımızı son sürat sürdürüyoruz. Biz inşallah bu müsabakalar sonucunda bir derece elde ederek ve öğrencilerimize güvenerek kupa getireceğine inancımız tamdır.’

‘KARMA BİR EKİPLE BAŞARIYI SAĞLADIK’

Voleybol takımının karma bir ekiple kurduklarını ve başarıyı elde ettiklerini vurgulayan beden eğitim öğretmeni Doğan; ‘Oynanan maçlardaki performansları değerlendirecek olursak, daha önce kulüpte oynayan öğrencilerimizin performansları çok iyi. Beklediğimizden daha üst seviyede mücadele ettiler. Ama onların yanlarına 3 yıllık bir çalışma sonucunda diğer arkadaşlarımızı da takıma kattık. Sürekli hafta içi okulumuzda, hafta sonu farklı spor salonlarında farklı okullarla hazırlık maçları yaparak bu çocuklarımızı da takıma dahil ettik. Böyle karma bir ekiple başarıyı sağladık’ diye konuştu.

‘RAKİPLERİMİZ BİRAZ ZAYIFTI’

Oynanan maçlarda rakiplerinin bir nebze zayıf olduğunu sözlerine ekleyen Yaşar Doğan şunları kaydetti;

‘Biz rakiplerimizi biraz zayıf bulduk. Daha önceki yıllarda Sabancı Lisesi, Gazi Lisesi, Halil Rıfat Paşa Lisesi, Ticaret Lisesi çok iyi ekiplerle müsabakalara katılıyordu. Ama bu yılki her yıl yaş kategorisinde bir yaş üstteki öğrenciler oynamaya başlayınca eski sporcular gidip yerine yenisi sirkülasyonu olmayınca o okullarda biraz daha zayıf hale geldi. Oynadığımız okullar fena okullar değildi. Ekip olarak iyilerdi. Ama bizim öğrencilerimizin daha iyi bir performans sergileyerek müsabakadan galip ayrılmalarını öğrencilerimiz başardı. Yarı finallere yükseldiğimiz için mutluyuz öğrencilerimiz tebrik ediyorum.’

Haftanın Öne Çıkanları

Alo Doğal Gaz Bilgi Hattı 44 44 187

2014-12-04 00:04 - Gündem

HEDEF KUPA

2014-12-04 00:08 - Gündem

Yukarı Tekke´ye 2. Cami

2014-11-28 17:42 - Gündem

Zafer Ülkücülerin

2014-12-01 16:57 - Gündem

Kapanan Beldelerdeki Arsalar Ne Olacak?

2014-12-02 17:04 - Gündem

743 Yıllık Medrese Böylesini Görmedi

2014-11-30 16:59 - Gündem

Esentepe TOKİ Mağdur

2014-11-27 17:32 - Gündem

SİVAS´A MERSİN TOKADI

2014-11-30 18:30 - Gündem

Kadına Şiddetin Nedenleri Araştırılsın

2014-11-28 17:42 - Gündem

3 Puan Belediyespor´un

2014-12-01 15:31 - Gündem

İlgili Haberler

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Filistinli anneler kazanacak

14:14 - Gündem

Şiddet yasası acilen çıkarılmalı

14:08 - Gündem

Öğretmene Şiddete Cezai İşlem Şart!

13:27 - Gündem

OSB, I-REC sahibi oldu

13:23 - Gündem

Günün Manşetleri

Öğretmenlere Yapılan Saldırıları Kınıyoruz

14:35 - Gündem

Bülent Uygun Taraftara Seslendi: Bizi Yalnız Bırakmayın!

14:18 - Spor

Şiddet yasası acilen çıkarılmalı

14:08 - Gündem

Öğretmene Şiddete Cezai İşlem Şart!

13:27 - Gündem

Sivas'ta Tuvalette Ayağı Kayıp Düşen Yaşlı Hayatını Kaybetti

13:17 - Asayiş