?Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz?

?Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz?

Gündem - 9 yıl önce



AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli; ‘2015 seçimlerinin çok önemli olduğunun, bu süreç içerisinde Sivas için neler yapmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Bu sorumluluğumuzun da farkındayız ve hiç şüphesiz 2-3 kat daha fazla çalışma gayreti içerisindeyiz. Seçimlerin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli, Tanıtım ve Medya Başkanı Hülya Akdağ ile birlikte gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

Teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler veren Dereli; kongrenin ardından yoğun bir çalışma temposunun içerisine girdiklerini söyledi. 2015 Milletvekili genel seçiminin öneminin farkında olduklarını ve bu bilinçle çalıştıklarını belirten Dereli; ‘7 Haziran 2015 genel seçimlerine giderken teşkilatlanma yapımızı bitirdik ve son hızla çalışmalarımız devam ediyor. İlçe teşkilatlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. İlçe, köy ve mahalle ziyaretlerimizi de devam ettiriyoruz. 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunun, bu süreç içerisinde Sivas için neler yapmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Bu sorumluluğumuzun da farkındayız ve hiç şüphesiz 2-3 kat daha fazla çalışma gayreti içerisindeyiz. Seçimlerin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’ İfadelerini kullandı.

‘SİVAS’IN SORUNLARINI

İYİ BİLİYORUZ’

Kadın Kolları teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri bazı çalışmalar ve hedefledikleri projeler hakkında bilgiler veren Dereli, Sivas’ın sorunlarını iyi bildiklerini, bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Dereli, şu şekilde konuştu:

‘Bir aylık süreç içerisinde öncelikle teşkilatlanma yapımızı tamamladık. Temayül yoklamalarımızdan sosyal faaliyetlerimize kadar her yerde her köyde yer almaya çalıştık. Kitap Kumbarası isimli bir sosyal faaliyetimiz vardı. Bir köyümüzü ziyaret ettik ve kitaplarımızı öğrenci kardeşlerimize iletmiş olduk. Kampanyalarımız devam ediyor. Şehir merkezimizde yer alıp da kütüphanesinin olmadığını söyleyen okullarımıza da ayrıca destek çıkıyoruz. Sonraki süreçlerde bir Güneydoğu projesi gerçekleştirmek istiyoruz. Onun dışında engelli kardeşlerimize yönelik de bir çalışmamız var. 16 Mayıs’a dönük bir hazırlığımız var. 2 Nisan’da otizmli kardeşlerimizi de ziyaret ettik. Hiç şüphesiz orada duygusal anlar yaşadık. Okul müdürümüze bütün otizmli kardeşlerimize ulaşabilip ulaşamayacağımızı sordum. 20 kişilik bir mevcudun olduğunu söylediler ama acaba hala ulaşamadığımız, ulaşıp da getiremediğimiz, buna ihtiyacı olan kardeşlerimiz var mı? Şehir merkezindeki herkese ulaştıklarını ancak bazı ilçelerde ve köylerde bunun mümkün olmadığını iletmişlerdi. Bu konunun üzerinde de ayrıca durmak istiyoruz. Çünkü bunu gözardı etmek çok büyük bir hata, yanlış olur kanısındayım. Tabi ki sadece amacımız sosyal faaliyetlerde bulunmak değil. Hiç şüphesiz şehrimizin problemlerini, sorunlarını da biliyoruz. En kısa zaman içerisinde Organize Sanayi Bölgesiyle de görüşmelerimizi gerçekleştireceğim. Hem siyasi kimliğim, hem mesleki kimliğim gereği bu şehrin içerisinde bu şehrin bir vatandaşı olarak her türlü desteği vereceğime, onlarla birlikte olacağıma dair söz veriyorum.’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan ise Dereli ve ekibine başarılar diledi. Karahan; ‘Ortak paydamız Sivas. Herkesin, Sivas’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için gücü nispetinde çaba sarf etmesi gerekiyor.’ Dedi.

Karahan ve Dereli daha sonra, kent ile ilgili konular ve 7 Haziran seçimleri, üzerine bir süre sohbet etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Prof. Dr. Buyruk Rektör Yardımcısı Oldu

2015-04-03 00:23 - Gündem

KARAKAYA VE FİLİZ´DEN BÜYÜK BAŞARI

2015-04-01 16:49 - Gündem

KARATEYLE BİR ÖMÜR

2015-04-07 12:27 - Gündem

Belediye U17 Takımı İddialı

2015-04-01 16:44 - Gündem

Ravza Derneği´nden Afrika´ya 100 Su Kuyusu

2015-04-03 00:26 - Gündem

?Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz?

2015-04-07 13:03 - Gündem

İSTEKLERİ UMRE´YE GİTMEK VE ERDOĞAN´I GÖREBİLMEK

2015-04-03 00:26 - Gündem

Final Maçlarına Vize Aldılar

2015-04-02 15:53 - Gündem

Şehitler Anıtı´nın Hali İçler Acısı

2015-04-03 16:53 - Gündem

Şampiyonlardan Rektör Kocacık´a Ziyaret

2015-04-03 16:27 - Gündem

İlgili Haberler

Karaca'lardan Türkiye'de Bir İlk! Yerli ve Milli

15:10 - Gündem

Eczacılar Günü Kutlu Olsun

15:06 - Gündem

Genç Girişimci Sivas İrade'ye Konuştu

14:51 - Gündem

Sivas'ta Mezarlıklarda Çalışma Başlatıldı

14:02 - Gündem

10 milyon yıllık orman fosilleri bulundu

13:36 - Gündem

Günün Manşetleri

Karaca'lardan Türkiye'de Bir İlk! Yerli ve Milli

15:10 - Gündem

Genç Girişimci Sivas İrade'ye Konuştu

14:51 - Gündem

Sivas'ta Bir Garip Kaza: Fren Yerine Gaza Bastı!

14:42 - Asayiş

Sivas'ta Mezarlıklarda Çalışma Başlatıldı

14:02 - Gündem

57 Kişi Mağdur! TÜRASAŞ'TA Kura İptal Edildi! Kafalar Karıştı!

12:31 - Gündem