?24 Ayar Hizmet Sunacağız?

?24 Ayar Hizmet Sunacağız?

Gündem - 9 yıl önce



 Kuyumculuk zevkin yatırıma dönüştüğü bir sektördür. Bununla alakalı Sivas halkına daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sloganımız, 24 ayar hizmet olacaktır.’dedi.

ERSAN ARSLAN

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda, Dernek Başkanlığına Taner Deliktaş seçildi.

Genel kurul sonrası gazetemize özel değerlendirmelerde bulunan Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, merkez ve ilçelerdeki tüm kuyumcuları dernek çatısı altında toplamayı hedeflediklerini belirtti. Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği’nin statüsünü odaya çevirmek için de çalışma yaptıklarını belirten Deliktaş, bu konuda önümüzdeki günlerde çeşitli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

‘24 AYAR HİZMET SUNACAĞIZ’

Yönetim olarak Sivas’ta kuyumculuk mesleğini en iyi noktaya getirmek için çalışacaklarını belirten Dernek Başkanı Taner Deliktaş, ‘Sloganımız ‘24 ayar hizmet’ olacak’ dedi.

Deliktaş, ‘Genel Kurulumuzda bizlere destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kuyumculuk sektörünün daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kuyumculuğun Sivas ekonomisine nasıl katkı sağlayacağına dair de bir takım çalışmalarımız var. İlçe kuyumcularının diğer illerden alışveriş yaptıklarını tespit ettik. Sivas’ta şuanda gümüşçülerimizle beraber 80 kuyumcumuz var. İlçelerle birlikte bu rakam 250’yi buluyor. Bu kuyumcularımızın tamamını bir çatı altında toplayacağız. Bu konuda Valimizden destek isteyeceğiz, kaymakamlarımızla görüşeceğiz.

 Onlar şuanda herhangi bir derneğe üye değiller. Bunun Sivas kuyumcuları ve Sivas halkına ekonomik olarak büyük katkı sağlayacağının tespitini yaptık. Bununla ilgili çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek.

Bunun yanı sıra derneğimizi güçlendirip, oda statüsüne geçiş yapmak için gayretlerimiz var.

Kuyumculuğun olması gereken yere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü kuyumculuk diğer sektörler gibi halkımız arasında çok müstesna yeri olan bir sektördür. Kuyumculuk zevkin yatırıma dönüştüğü bir sektördür. Bununla alakalı Sivas halkına daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hizmetimizin sloganı da 24 ayar hizmet olacak.’ İfadelerini kullandı.

ELEŞTİRİ VE ÖNERİLERE

HER ZAMAN AÇIĞIZ’

Sivas’ta kuyumculuk mesleğini saygın, ahenkli ve düzenli bir çalışma ortamına kavuşmasını sağlayacak çalışma ve düzenlemeler yapılacağını belirten Deliktaş, tüm meslek mensuplarının eleştiri ve önerilerine her zaman açık olacaklarını söyledi.

Deliktaş, sözlerini şu şekilde noktaladı:

‘Sivas’ta kuyumculuk sektörünün daha iyi yerlere gelmesi, ekonomik koşullar veya başka nedenlerle göz ardı edilen hassasiyetlerin yeniden, kazanılabilmesine bağlıdır. Yönetim Kurulumuzla birlikte, değerli meslektaşlarımızın da öneri ve destekleriyle kuyumculuk meslek ve çalışma ortamını, hak ettiği yere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sivas’ta faaliyette bulunan meslektaşlarımızın her şeyden önce ilkeli, prensipli ve duyarlı bir şekilde, tüm meslektaşlarımızın hak ve çalışmalarına saygı duyan ve bunu bir çalışma ahlakı ve prensibi haline getiren özeni göstereceğinden hiç kuşkumuz yoktur.

Yine günlük, hafta sonu ve tatil günleri için zamanlarını belirleyecek ve bunun uygulanması için azami özen ve gayreti göstereceğiz. Meslektaşlarımızdan açılış-kapanış ve tatil zamanlarına uymalarını da özellikle bekliyoruz. Böylece, kuyumculuk mesleğinin saygın, ahenkli ve düzenli bir çalışma ortamına kavuşması sağlanabilecektir.’

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Taner Deliktaş, Safi Göze, Ahmet Şeker, Hakan Başyıldız, İbrahim Taşar, Mustafa İrfanoğlu ve Ahmet Kaptan isimlerinden oluşurken, Denetleme Kurulu Asıl üyeleri ise Muhlis Kılıç, Haki Tetiker ve Altan Kiriş isimlerinden oluştu.

Haftanın Öne Çıkanları

?24 Ayar Hizmet Sunacağız?

2015-04-13 20:57 - Gündem

KARATEYLE BİR ÖMÜR

2015-04-07 12:27 - Gündem

Sivas Kongresi Kararları Yeniden Kaleme Alındı

2015-04-11 17:24 - Gündem

Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenlenecek

2015-04-07 18:50 - Gündem

Varyant Satranç Spor Kulübü Turnuvaya Damga Vurdu

2015-04-08 15:32 - Gündem

ÖZKAN, AK PARTİ´Yİ ELEŞTİRDİ

2015-04-10 23:23 - Gündem

?Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz?

2015-04-07 13:03 - Gündem

Türk Ocakları Bölge Toplantısı Sivas´ta Yapıldı

2015-04-13 20:56 - Gündem

Sivas, Net City İle Değer Kazanacak

2015-04-11 17:22 - Gündem

Sami Yusuf Sivas´ta Konser Verecek

2015-04-11 17:23 - Gündem

İlgili Haberler

Sivaslı Vatandaş Çağrı Yaptı Fatma Şahin Kayıtsız Kalmadı!

12:25 - Gündem

1 Kişinin Öldüğü Teleferik Kazasıyla İlgili Hazırlanan İddianame Kabul Edildi

11:49 - Gündem

İsmiyle Korkutsa da Güzelliğiyle Mest Ediyor! Sivas'taki Bu Yapı Turizme Kazandırılması Bekleniyor!

11:26 - Gündem

Tokatlı Engelli Bireyler Sivas’ı Gezdi

11:21 - Gündem

Sivas'ın Tarihi Anlatıldı

11:11 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivaslı Vatandaş Çağrı Yaptı Fatma Şahin Kayıtsız Kalmadı!

12:25 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Tanrıverdi" Açıklaması

12:14 - Politika

Mustafa Destici Sivas'ta Konuşuyor: Sivaslıları Mahcup Etmeyeceğiz

11:31 - Politika

İsmiyle Korkutsa da Güzelliğiyle Mest Ediyor! Sivas'taki Bu Yapı Turizme Kazandırılması Bekleniyor!

11:26 - Gündem

Tokatlı Engelli Bireyler Sivas’ı Gezdi

11:21 - Gündem