USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başarılı Öğrencilere Ödül

Başarılı Öğrencilere Ödül

Başarılı Öğrencilere Ödül
31-03-2022 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde öğrencilere yönelik yapılan ve Hz. Peygamber sevgisi ile O’nun örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi Haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak amacıyla ülke genelinde “Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması” düzenleniyor. Bu kapsamda bu yıl yarışmada Diyanet Yayınlarına ait “Hz Muhammed’in Hayatı” adlı eserden sorumlu tutulan öğrenciler sınava tabi tutuldu. Sivas merkezde sınava katılıp ilk 3’e giren öğrencilere İl Müftülüğünde yapılan programla ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde öğrencilere ve velilerine teşekkür eden Müftü Pehlivan, “Kainata örnek olan sevgili Peygamberimizin hayatını okuyup yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, yaşantılarında Peygamberimizin güzel ahlakını ve yaşantısını ömürleri boyunca kendilerine örnek alıp hayatlarına aksettirmelerini temenni ediyorum” dedi.

İl genele yapılan yarışma sonunda Huzur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Gündoğdu birinci, Toki Şehit Uzman Çavuş Bahattin Erturhan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Şükrü Bayar ikinci ve Altınyayla İmam Hatip Ortaokulundan Merve Sare Gürbüz üçüncü oldu. Öğrencilere ödüllerini İl Müftüsü Remzi Pehlivan takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!