USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

‘Yiğido Kızlar’ Yenildi Geldi

‘Yiğido Kızlar’ Yenildi Geldi

‘Yiğido Kızlar’ Yenildi Geldi
25-03-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Bitexen Sivasspor, ligin erteleme maçında deplasmanda konuk olduğu ALG Spor’a 3-0 yenildi.

Gaziantep Batur Stadyumunda oynanan maçı, Fırat Kaçmaz yönetti. Kaçmaz’ın yardımcılıklarını ise Mertcan Demir, Mahmut Ekici ile Emir Can Karaçalı yaptı.

İki takımda müsabakaya etkili başladı. Daha sonra rakibine karşı üstün oynayan Gaziantep, 42’de Ruth Monıque Kıpoyı ve 45’te Ebru Topçu ile bulduğu gollerle ilk devreyi 1-0 galibiyetle kapattı. İkinci yarıda da etkin oyununu sahaya yansıtan ALG 65. dakikada Marıem Houıj ile bulduğu golle maçı 3-0 kazandı.

13 PUANDA KALDI

Bu skorun ardından Yiğido Kızlar ligde 13 puanda kalarak 7. sırada yer aldı. Ev sahibi takım ALG Spor ise puanını 35’e yükselterek liderlik tahtına yerleşti.

ERCANLI’NIN İLK 11’İ

Bitexen Sivasspor’un çalıştırıcı Nevzat Ercanlı, karşılaşmaya farklı bir ilk 11 ile çıktı. Ercanlı, zorlu ALG maçında şu ilk 11’i sahaya sürdü; Teo, Zeynep, Nini, Esra, Megi, Yasemin, Kader, Büşra, Tuğba, Fatma, Figen. Ümmühan, Mervenur, Rana, Hatice, Ezgi, Pınar, Zeynep, Sıla, Sümeyye ve Semre Sıla’da maçta yedek soyundu.

SİVASSPOR KONAK’I AĞIRLAYACAK

Sivasspor ligin 16. hafta maçında sahasında İzmir temsilcisi Konak Belediyespor ile karşılaşacak. 27 Mart Pazar günü 4 Eylül Spor Vadisi 2 nolu suni çim sahada oynanacak olan karşılaşma saat 11.00’da başlayacak.

ERCANLI: DERSLER ÇIKARACAĞIZ

Antep deplasmanından puansız dönen Sivasspor kadın futbol takımında teknik direktör Nevzat Ercanlı, maçı değerlendirdi. Ercanlı, “Bizim için çok zor bir maçtı. ALG’nin gücünü çok iyi biliyorduk. Rakibimizin çok iyi bir kadrosu vardı. Kızlarımız maçta ellerinden geleni yaptılar. İyi mücadele ettiler ama maalesef yenildik. Futbol bu her şey olabilir. Bu mağlubiyetten çıkaracağımız dersler var. Önümüzde Konak maçı var. Ona odaklandık şuan. Konak maçında tek hedefimiz kazanmak. Başka bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
07.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!