OĞUZHAN SARZEP

Sivas Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi, yine örnek bir davranışa imza atarak, herkesten büyük takdir topladı.

Okul öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları haçlıkları biriktirerek ve okul öğretmenlerinin de katkısıyla, Sivas'taki görevli özel hareket polis şubesindeki geçici görev nedeniyle doğuya giden ağabeylerine malzeme desteğinde bulundular.

Malzeme yardımındaki amacın, polislerin görevden geldikten sonra istirahatlarına yeterince zaman kalması nedeniyle çamaşır ve gıda paketi hazırlandığı öğrenildi.

'ETKİNLİK YAPMA ZORUNLULUĞU HİSSETTİK"

Okuldan yapılan açıklamada, böyle bir yardımı öğrenciler ve öğretmenler katkılarıyla yaptıklarını ifade edildi. Açıklamada şunlar söylenildi; 'Okulumuz öğrencisi 11-C sınıfından Berşan Sönmez, göreve giden özel hareket polisi ağabeylerinin içerisinde kendi arkadaşının babasının bulunması ve dört ay içerisinde şehit olan okulumuzdan mezun, şehit Ömer Güney ağabeyimizin de şehit olması bizleri ve hocalarımız Samet Çiçek, Ramazan Şahin, Rukiye Çelebi ve Bekir Karakaş öğretmenlerimizle beraber böyle bir etkinlik yapma zorunluluğu hissettik. Amacımız orada bu ülke için, gece gündüz mücadele eden, gerekirse şehit olan yiğit vatan evladı ağabeylerinin moral motivasyonlarını yüksek tutmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik" denildi.

MALZEMELER ÖZEL HAREKET POLİSLERİNE ULAŞTI

Sivas Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi tarafından gönderilen destek malzemelerinin doğuda görev yapan Sivaslı özel hareket polislerine ulaştığı da öğrenildi. Polislerin, çok duygulandığı alınan bilgiler arasındayken, fırsatları olduğunda da okula ziyarete gidecekleri belirtildi. Böyle gençler yetiştiğini bilmeleri de ayrıca mutlu olduklarını öğrenilirken, okula da teşekkür ettiler.

Muhabir: Haber Merkezi