Gündem

Penaltı karnesi

Penaltı karnesi

Penaltı karnesi
25-05-2013 17:56

SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig’de 34 haftalık zorlu lig maratonunun tamamlanmasıyla birlikte, takımların penaltı karneleri çıkartıldı.

Bu sezon üst üste yaşanan hakem hataları dolayı bir hayli sıkıntılı günler geçiren Sivasspor, aleyhine penaltı kararı verilen takımlar sıralamasında ilk 3’de yer alıyor.

34 haftalık lig maratonunda tek penaltı kazanamayan takım Trabzonspor olurken, Kayserispor ve Sivasspor lehine en az penaltı çalınan ekipler oldu. Kayserispor ve Sivasspor adına lig boyunca birer kez penaltı noktası gösterildi. Kayserispor bunu gol yaparken, Sivasspor ise penaltı atışından yararlanamadı.

Aleyhine en fazla penaltı kararı verilen takım ise Sanica Boru Elazığspor oldu. 'Gakkoşlar' aleyhine hakemler 7 kez penaltı noktasını gösterdi. Bu atışlardan 5'i gol oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa ve Sivasspor'un da aleyhine ise altışar penaltı kararı verildi. Kasımpaşa aleyhine verilen penaltıların hepsi gol olurken, Sivasspor'da 3, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise 4'ü golle sonuçlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER