Gündem

Sünnet Temalı Film Oylamaya Çıktı

Sünnet Temalı Film Oylamaya Çıktı

Sünnet Temalı Film Oylamaya Çıktı
09-11-2015 09:49


Sivas’ın oy kullanılmasında ise ‘58-Sivas. Evimizin adresini biliyoruz, misafirliğe gideceğimiz adresi soruyoruz. 3 Aralık Perşembe günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ndeyiz. Hem de büyük sürpriz ile elimiz boş gelmiyoruz’ uyarısı bulunuyor.

MUSTAFA IŞIK

İzleyicilerin merakla beklediği Düğün Dernek 2 Sünnet’e sayılı günler kaldı. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in paylaştığı, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği 'Düğün Dernek 2 Sünnet', 4 Aralık'ta ise tüm Türkiye'de vizyonda olacak.  İlk olarak 2 Aralık Çarşamba günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde gösterime girecek olan Düğün Dernek 2 Sünnet, bu özel organizasyonda film ekibi tam kadro katılarak izleyici ile buluşacak.

Sadece bu özel etkinlikle kalmayan Düğün Dernek ekibi, facebook üzerinden ‘Düğün Dernek-Şehrini Oyla’ adlı bir anket sayfası yayınladı. ‘Düğün Dernek ekibi sana gelsin istiyorsan, şehrini oyla!’ sloganı ile yola çıktıkları bu uygulama ile en çok oy alan şehre, film ekibi olarak gideceğini duyurdu. Böylece izleyiciler film vizyona girdikten sonra oyuncular ile beraber film seyretme şansını elde edecek.

Bu uygulamada ise en çok dikkatleri üzerine çeken şey ise Sivas’ın hiç oy alamamış ve oy verilemediği oldu. Yöneticiler ise bu nedeni olarak anket sayfasında şu uyarıya yer vermiş durumda;

‘58-Sivas. Evimizin adresini biliyoruz, misafirliğe gideceğimiz adresi soruyoruz. 3 Aralık Perşembe günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ndeyiz. Hem de büyük sürpriz ile elimiz boş gelmiyoruz.’

Dün itibariyle başlayan oylamada birinci sırayı Ankara alırken sırasıyla en çok oy 4 il ise Konya, Kocaeli, İzmir, Bursa, Kayseri ve Tokat yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER