Gündem

?Sivas başarıyı hak ediyor?

?Sivas başarıyı hak ediyor?

?Sivas başarıyı hak ediyor?
18-07-2013 15:57


KAAN KARAGUŞ

Sivasspor'un yeni sezon öncesinde renklerine kattığı gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer’den taraftarlara mesaj var.

Takımla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren tecrübeli oyuncu, hafta başından bu yana devam eden Hollanda kampını değerlendirerek, Yiğidoların son durumu hakkında gazetemize bilgi verdi. İlk olarak Sivas’ta sıkı bir hazırlık programından geçtiklerini ve çalışmaların yurt dışı kampında da aynı tempoyla devam ettiğini ifade eden Eşer; ‘Sezon başı kampları, sezon içerisinde rahat etmemiz için hep yorucu geçmiştir. Şuan yorulmamız gerekiyor. İyi bir başarı kazanmamız için yoğun bir tempoda çalışmamız gerekiyor. Hocamızda gereken her şeyi konuşuyor ve bizimle yakından ilgileniyor. İyi çalışıyoruz ve inşallah bunun meyvesini ligde alacağız’ dedi.

Kısa bir süre içerisinde takıma tam anlamıyla uyum sağlayacağını aktaran tecrübeli oyuncu, Sivasspor’u tercih etmesiyle ilgili şunları söyledi: ‘Ben buraya gelmeden öncede Sivasspor taraftarını yakından biliyordum. Daha önce buraya gelmek istiyordum ama bir türlü elde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim. Kısmet bugüneymiş. Gerçekten taraftarımızın bana olan güvenleri ayrı bir motive veriyor. Bende yeni sezonda Sivasspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağım’

Son olarak Sivas’ın her türlü başarıya layık, büyük bir camia olduğuna değinen Eşer; ‘Sivasspor’un bu sezonki hedefi üst sıralar. Bizde Yiğidoları Avrupa’ya taşımak istiyoruz. Çünkü Sivasspor büyük bir camia, büyük bir taraftar kitlesi var. Bu camianın, bu güzel kulübün Avrupa’da olması gerekiyor. Bu nedenle tüm taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Biz çok iyi bir Sivasspor izlettireceğiz’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER