Gündem

?Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz?

?Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz?

?Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz?
11-10-2013 18:13


RUHİ DEMİR

Sivas 37. Bölge Eczacı Odası Başkanı Uğur Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter’i makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Sivas 37. Bölge Eczacı Odası Başkanı Uğur Akkuş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi.

Akkuş; ‘Eczacı odamızın Olağan Seçimli Genel Kurulu’ndan sonra oluşan yönetim kurulumuzla birlikte Sayın Sağlık Müdürümüzü nezaket ziyaretine geldik. Bu ziyaret kapsamında olası sorunlarımızı, varsa birlikte yapacağımız çalışmalarla ilgili de bir miktar konuştuk. Bundan sonra birbirimize olan seviyeli yaklaşımlarımız devam edecek. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

‘SİVAS’A ARTI DEĞER

ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter ise, Sivas Eczacılar Odası ile her zaman olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Ortak akıl ve birlik beraberlik içerisinde Sivas’a artı değer katmaya çalışacaklarını belirten İlter, şu ifadeleri kullandı:

‘Sivas Eczacılar Odamızın yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Eskiden olduğu gibi Eczacı Odamızla birlikte güzel çalışmalarımız devam edecek. Eczacı Odası ile 2 Yıllık süreç içerisinde hiçbir problem yaşamadan, hatta pozitif, gelişme kaydedici çalışmaları uyguladık. Güzel de sonuçlarını gördük. Bundan sonra da devam edeceğini düşünüyoruz. Yönetime yeni katılan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Onların da görüş ve desteği ile yeni fikir, yeni görüşlerle Sivas’a artı değer üretmeye çalışacağız.’

Ziyarette Akkuş’a, yönetim kurulundan Genel Sekreter Süha Özyazıcı, Sayman Taylan Küçüker, Eczacılık Şube Müdürü Emin Peker, Eczacı İkram Saraç ve İsmihan Göze de eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER