Gündem

Zara topbaşı yaptı

Zara topbaşı yaptı

Zara topbaşı yaptı
12-08-2013 15:31


İRFAN ÖZŞEKER

Haftanın ilk çalışması fuar alanı 2 nolu sahada teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu nezaretinde gerçekleştirildi. Çalışmaya izinli olan kaleciler Kerim ve Tuğrul ile düğünü nedeniyle izinli olan Alp Kaya katılmadı. Antrenman düz koşu ile açma -germe çalışmalarının ardından 20′şer dakikalık yarım sahada çift kale maçla sona erdi.

KÖMÜRLÜOĞLU’NDAN TARAFTARA MESAJ

Antreman sonrası açıklama yapan Zara Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu yeni sezon hazırlıkları hakkında taraftarlara önemli mesajlar verdi.

İç ve dış transferde taleplerini karşılayan yönetim kuruluna teşekkür eden Kömürlüoğlu; ‘İç ve dış transferde yönetim kurulumuz taleplerimizi yerine getirerek bize iyi bir futbolcu kadrosuyla çalışma imkânı sundu. Bundan dolayı yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bize düşen şimdi sadece çalışmak ve ligin başlama zamanına kadar hazır hale gelmek. Futbolcu kardeşlerimin hırslı ve bir o kadarda istekli olmaları bizi memnun ediyor. Şunu sürekli tekrarlıyorum. Başarmak için sürekli çalışmak lazım. Futbol disiplinsizliği ve boş vermişliği hiç kaldırmıyor. Yapı olarak ben herkesin işine saygı duyuyorum. Futbolcu kadromuz oldukça karakterli ve kişilikli bir topluluktan oluşuyor. Saha ve salon çalışmalarımızda şu ana kadar istediğimiz performansı üst düzeyde aldığımızı söyleyebilirim. Hocalarımızda arkadaşlarımızın performanslarından memnunlar. Ama bu asla yetmez. Daha iyisini yapmak ve bize güvenenleri mahcup etmemek için her zamankinden daha çok çalışmalıyız.’dedi.

ŞAFAK ÇALIŞKANLIĞI İLE GÖZ DOLDURUYO

Aykut Şafak Kaya’dan taraftara mesaj var. Kulübümüz futbolcularından sol iç ve sol kanat oyuncusu Aykut Şafak Kaya’dan yeni sezonla ilgili taraftara umut dolu açıklama geldi. Aykut,’ geçen sezonu ve son maçı artık unutmamız gerekiyor. Bir sezon boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza daha iyi bir Zaraspor izleteceğiz. Yönetim Kurulumuzun ve teknik heyetimizin bize karşı olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız.’dedi. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu ise takımda futbolcularımızın istekli ve hırslı çalışmaları bizi mutlu ediyor. Genç arkadaşımız Aykut Şafak’ta bu sezon performans anlamında beklenti içerisinde olduğumuz yetenekli futbolcularımızdan birisi. Şu anki form grafiği ve gayreti bizi mutlu ediyor. İnşallah sezona iyi başlarız. Ve sezon içerisinde iyi işleri hep birlikte yaparız.’dedi.

HOŞ GELDİN ELİF NAZ

Zarabelediyespor’un başarılı kalecisi Abdülkerim’in çocuğu oldu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Kulübümüz futbolcularından başarılı Kalecimiz Abdülkerim –Serpil Özden çiftinin Elif Naz ismini verdikleri bebekleri dünyaya merhaba demiştir. Zaraspor’lu küçük Elif Naz’a hoş geldin diyor,  kalecimiz Abdülkerim ve Eşi Serpil hanımı kutluyoruz. Allah, analı babalı büyütsün’

Bizde İrade Gazetesi olarak Abdülkerim ve Serpil çiftini kutluyor, Elifnaz’a sağlıklı bir ömür diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER