Gündem

Sporcuya Saldırıp Burnunu Kırdılar

Sporcuya Saldırıp Burnunu Kırdılar

Sporcuya Saldırıp Burnunu Kırdılar
12-09-2013 17:33


KEMAL ÇAĞLAYAN

Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Nevşehir’de oynayan ve müsabakanın ardından Kayseri’de Sivas Caddesi üzerinde yemek molası veren 4 Eylül Belediyespor’u taviz eden, Sivas ve Sivasspor’a kügür söyleyen 3 kişi futbolculara saldırdı. Saldırı sonucu Mehmet Murat Uçar isimli futbolcunun burnu kırıldı.

Kayseri’de futbolcularımıza saldırdılar

Ziraat Türkiye Kupası ilk müsabakasında Nevşehirspor ile karşı karşıya gelen ve müsabaka sonrasında Kayseri’de Sivas Caddesi üzerinde yemek molası veren 4 Eylül Belediyespor’lu futbolcular alkollü oldukları belirlenen 3 kişinin saldırısına uğradı. Futbolculara, Sivas’a ve Sivasspor’a sözlü tacizde bulunan saldırganlar daha sonra  araçlarına binmek isteyen futbolculara saldırdı.Saldırı sonucunda Mehmet Murat Uçar isimli futbolcunun burnu kırıldı.

10 DAKİKA TACİZ ETTİLER

Nevşehir Gençlikspor müsabakasının ardından Kayseri’ye gelen ve Sivas Caddesi üzerinde bulunan bir restaurantta  yemek yiyen futbolculara alkollü oldukları daha sonra öğrenilen M.B, N.Ö ve kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından saldırı da bulunuldu.10 dakika boyunca sözlü tacizde bulunan ve Sivas’a,Sivasspor’a ve futbolculara küfür eden  saldırganlar daha sonra araçlarına binmek isteyen futbolcuların üzerine yürüdü. Saldırı sonucu Mehmet Murat Uçar isimli futbolcunun burnu kırıldı. Yaşanan saldırının ardından emniyet devreye girdi. Saldırganlar gözaltına alındı

KİMSE BİZE, ŞEHRİMİZE KÜFÜR EDEMEZ

Sivas Caddesi üzerinde yaşanan olayın ardından görüşlerini dile getiren yönetici ve futbolcular ‘Üç kişi  10 dakika ara ile bizlere küfür etmeye başladı. Sivaslılara küfür ettiler, ardından Sivasspor’a. Kendilerini defalarca ikaz etmemize rağmen küfürlerin ardı arkası kesilmedi ve sonunda da bizlere saldırdılar. Kimse bize, şehrimize, Sivassporumuza küfür edemez, bu olayı yapanları insan olarak görmemek lazım ‘dediler

DAVACI OLDULAR

Saldırının ardından burnu kırılan Mehmet Murat Uçar hastaneye kaldırıldı. Futbolcular geç saatlere kadar hastanede arkadaşlarını bekledi. Emniyette gözaltına alınan saldırganlarla ilgili olarak 4 Eylül Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları davacı oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER