Gündem

Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Öğrencilerle Bir Araya Geldiler
10-01-2014 17:28


İRFAN ÖZŞEKER

Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Samet Çiçek tarafından organize edilen söyleşi programında 4 Eylül Belediyespor Voleybol Baş Antrenörü Levent Zoroğlu, yardımcı Antrenörler Ertuğrul Erdoğan ve Savaş Akkaya ile Belediyesporlu voleybolcular Taner Kabakçı ve Kolombiyalı Humberto Machocar lisenin spor salonun da öğrencilerle bir araya gelerek sporun bilimsel yönü ve bireylere katkısını anlattılar.

Burada ilk olarak söz alan Baş Antrenör Levent Zoroğlu, ?Takımın kuruluşundan beri görev yapmaktayım daha önce sporculuk ve antrenörlük hayatım Sivas´ta geçtik. Belediyespor kurulduktan sonra 5 yıl önce burada görev yapmaya başladım. 2 yıl 2. Ligde görev yaptıktan sonra Türkiye şampiyonu olarak 1.lige çıktık geçen yıl tekrar ikinci lige döndük. Şu anda yeni bir yapılanmayla iyi bir takım kurduk ve tekrar 1. Lige çıkma mücadelesi veriyoruz? dedi.

Oyuncular Tamer Kabakçı ve Humberto Machocar da spora nasıl başladıklarını öğrencilere anlattılar.

Yardımcı antrenörler Ertuğrul Erdoğan sporda bilimsel çalışmanın önemi ve voleybolda nasıl çalışmalar yapıldığı ile ilgili öğrencilere bilgi verirken Savaş Akkaya da bir maça nasıl hazırlık yapıldığıyla ilgili bilgi verdi.

Söyleşi hakkında açıklama yapan okul müdürü Efendi Arslan ise; ?Okulumuzda 4 Eylül Belediyespor voleybolcularını ağırlamaktan mutluyuz. Okulumuz geçen yıl voleybol müsabakalarında Sivas birincisi olmuş diğer şampiyonalara da katılmıştır. Dolayısıyla öğrencilerimiz voleybolcularımızı konuk ediyor. Oyuncularımıza hoş geldin diyoruz? ifadesini kullandı.           

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER